to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:00 | 12.05.2020

Κοινωνία

Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο και το εγκατέλειψε στην Κόρινθο

Ο 15χρονος που είχε βγει για περπάτημα τραυματίστηκε σοβαρά πριν μερικά λεπτά στην οδό Εξαμίλια – Ξύλοκέριζας από ΙΧ που δεν σταμάτησε και τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.


Mεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θύμα παράσυρσης από αυτοκίνητο έπεσε σήμερα το απόγευμα ένας 15χρονος, στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Εξαμιλίων - Ξυλοκέριζας, στην περιοχή της Κορινθίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, την στιγμή που ο 15χρονος περπατούσε μαζί με την μητέρα του, παρασύρθηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε τον 15χρονο στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του 15χρονου έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του αυτοκίνητου, ενώ η τροχαία Κορίνθου διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις όποιες παρασύρθηκε ο 15χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες της korinthiannews.gr σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 17:30 περίπου στον δρόμο Εξαμίλια προς Ξυλοκέριζα. Όχημα που κινούνταν στο δρόμο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 15χρονο παιδί που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, μαζί με τη μητέρα του.

Ο οδηγός του οχήματος μετά το δυστύχημα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε! Αστυνομικοί της τροχαίας Κορίνθου που κινητοποιήθηκαν ΑΜΕΣΑ βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη περίπου μισή ώρα αργότερα όπου και τον συνέλαβαν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)