to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:34 | 26.09.2021

Κοινωνία

Β. Λεβέντης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Τι ανησυχεί τους γιατρούς

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται, σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε χθες το απόγευμα. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σε σοβαρή κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του. Όπως έγινε γνωστό έχει υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει η ΕφΣυν, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, ενώ πάσχει από υποκείμενο νόσημα. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.».

Τι ανησυχεί τους γιατρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες. Υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του εξαιτίας και της ηλικίας του, και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984 . Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, γνωστός για τις εμφανίσεις του στο Κανάλι 67. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η Ένωση Κεντρώων πέτυχε την είσοδό της στην Βουλή, όπως και ο Βασίλης Λεβέντης, 23 χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος, με ποσοστό 3,43% και εκλογή 9 βουλευτών. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)