to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:52 | 10.02.2016

Διεθνή

Ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον Ντόναλτ Τραμπ σε νέα ταινία-παρωδία (βίντεο)

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ σε μία ταινία - παρωδία μεσαίου μήκους που κυκλοφόρησε σήμερα στο Διαδίκτυο και αναρτήθηκε στον σατιρικό ιστότοπο «Funny or Die», ένα έργο που ο ίδιος ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος υποτίθεται ότι έγραψε και σκηνοθέτησε τη δεκαετία του 1980.


Το σχέδιο αυτό παρέμεινε μυστικό και κυκλοφόρησε λίγο μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ χθες, Τρίτη στις προκριματικές εκλογές του Νιου Χαμσάιρ.

Σε μία σκηνή που προηγείται της ταινίας, ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ εξηγεί ότι αυτή η ταινία μεσαίου μήκους, διάρκειας λίγο μικρότερης των 50 λεπτών, αποτελεί μία προσαρμογή του βιβλίου του Ντόναλντ Τραμπ, "The Art of the Deal", που δημοσιεύτηκε το 1987.

Σύμφωνα με τον «μύθο» που επινοήθηκε για αυτήν την παρωδία, την πλοκή της οποίας αφηγείται ο Ρον Χάουαρντ, η ταινία επρόκειτο αρχικά να προβληθεί τον Σεπτέμβριο του 1988 όμως αυτό δεν έγινε καθώς στην θέση της προβλήθηκε ένας αγώνας του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Έξω φρενών, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε η ταινία του να προβληθεί στην τηλεόραση.

Ο Ρον Χάουαρντ εξήγησε ότι ανακάλυψε μία βιντεοκασέτα αυτής της ταινίας μεσαίου μήκους το περασμένο καλοκαίρι σε μια άδεια σοφίτα στο Φοίνιξ στην Αριζόνα (νοτιοδυτικά).

Στους τίτλους της ταινίας, η οποία έχει μεγάλες επιρροές από τα δεκαετία του 1980, ο Ντόναλντ Τραμπ πιστώνεται ότι έγραψε το σενάριο της ταινίας, ότι τη σκηνοθέτησε, ήταν ο παραγωγός της κι έγραψε τη μουσική.

Η ταινία, στην πραγματικότητα, σκηνοθετήθηκε από τον Ρον Χάουαρντ. Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ ενσαρκώνει τον δισεκατομμυριούχο σε αυτήν την παρωδία, που λοιδορεί τον μεγάλο εγωισμό του υποψηφίου του Λευκού Οίκου.

Στην αρχή της, ο ίδιος εξηγεί ότι είδε, σε ηλικία 10 ετών, μία φωτογραφία που «άλλαξε την ζωή (του)», εκείνη που απεικονίζεται ένα παιδί ενώπιον του Ταζ Μαχάλ, του περίφημου μαυσωλείου στην Ινδία.

«Ευχήθηκα μια μέρα να αποκτήσω το δικό μου Ταζ Μαχάλ. Τριάντα χρόνια μετά, εγκαινίασα ένα. Ήταν ακόμα πιο φίνο καθώς επρόκειτο για ένα καζίνο, που βρισκόταν σε μια περιοχή πολύ πιο όμορφη από την Ινδία: το Νιου Τζέρσεϊ» περιγράφει ο Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία.

Κατόπιν, εξηγεί σε ένα παιδί που έκλεψε ένα αντίτυπο του βιβλίου του "The Art of the Deal" ότι είναι το δεύτερο βιβλίο παγκοσμίως με τις περισσότερες πωλήσεις μετά τη Βίβλο, «που την έγραψαν 12 άνθρωποι και που είναι ενοχλητικοί».

Εκτός του Τζόνι Ντεπ, στην ταινία συμμετέχουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί ιδίως ο Άλφρεντ Μολίνα και ο Χένρι Γουίνκλερ, που ενσάρκωσε το ρόλο του Φόνζι στο πλευρό του Ρον Χάουαρντ στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένες Ημέρες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)