to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:33 | 18.04.2013

πηγή: https://left.gr/91

Πολιτική

Ο τιτιβιστής του Μαξίμου

Του Θανάση Καρτερού


 

Θα μας τρελάνει ο τιτιβιστής του Μαξίμου Γιώργος Μουρούτης. Κοτζάμ διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, βρίσκει χρόνο κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει στο tweeter με νέες επιτυχίες. Ο κόσμος καίγεται και ο πρωθυπουργικός συνεργάτης τιτιβίζει. Επί παντός επιστητού, με ιδιαίτερη προτίμηση στους δημοσιογράφους και στον ΣΥΡΙΖΑ. Και με αποτέλεσμα κάθε τρεις και λίγο να ξεσπούν πόλεμοι στο Διαδίκτυο και εκτός αυτού εξαιτίας των τσίου-τσίου του.

Προχτές το γαρ πολύ του τιτιβίσματος τον οδήγησε για πολλοστή φορά σε φάλτσα. Αποκάλυψε το όνομα blogger που δέχτηκε ο Τσίπρας στο γραφείο του στη Βουλή. Ύστερα, όταν ρωτήθηκε πόθεν πληροφορήθηκε το ραντεβού, παρέπεμψε στο βιβλίο επισκεπτών που τηρεί ο φρούραρχος της Βουλής. Ύστερα, όταν κατάλαβε ότι την πάτησε, το γύρισε στο καλαματιανό - ο ίδιος ο blogger τα αποκάλυψε όλα, ανακοίνωσε ο αξιόπιστος αυτός κυβερνητικός λειτουργός.

Ενδιαμέσως χαρακτήρισε τον εν λόγω blogger αναρχικό της καρπαζιάς - σε αντίθεση προφανώς με τους αναρχικούς της μπουνιάς, ή της κλωτσιάς, στον σχετικό κατάλογο αξιολογήσεων του Δένδια. Βγήκε κι από πάνω καταγγέλλοντας τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με περιοδικό που τόλμησε να διακωμωδήσει τον Σαμαρά. Άρα ιδεολογικόν, για να μην πούμε εθνικόν, το όλο ζήτημα. Και ο Μουρούτης όχι ένας ζημιάρης στο μένος του κατά της Αριστεράς, αλλά ένας ιππότης του Σαμαρά να πούμε. Όπερ έδει δείξαι.

Κελαηδήστε, ωραίε μου Μουρούτη, κελαηδήστε. Μόνο καλό κάνετε με την ηλεκτρονική φλυαρία σας στους αντιπάλους του κόμματός σας και του προϊσταμένου σας. Και επιχειρήματα δίνετε, και γκάφες διαπράττετε, και αποκαλύπτετε μια ποιότητα άλλο πράγμα, που όσο να 'ναι απηχεί και στο πρόσωπο του κυρίου Σαμαρά. Μία μόνο ερώτηση με αφορμή τα τιτιβίσματα και τα κόντρα τιτιβίσματά σας: Πότε αλήθεια βρίσκετε καιρό και όρεξη με τόσα καθήκοντα να κελαηδάτε;

Διότι, όπως διαφημίζετε, ο Σαμαράς πιάνει δουλειά από τα χαράματα και όλη μέρα δεν σηκώνει κεφάλι. Φαντάζεται λοιπόν κανείς ότι και οι στενοί του συνεργάτες, όπως εσείς, βουρλίζονται το ίδιο - δεν έχουν χρόνο ούτε για την τουαλέτα. Άρα δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν: Ή είστε γλάστρα του Μαξίμου - πρωθυπουργικός φίλος και έτερον ουδέν. Ή τα τιτιβίσματά σας είναι το καθήκον που σας έχει ανατεθεί - τιτιβίζετε εσείς όσα δεν μπορεί να φωνάξει ο Σαμαράς. Διαλέγετε και παίρνετε...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)