to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:19 | 22.03.2020

Πολιτική

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τους συναδέλφους του στον «Ευαγγελισμό»

Αίτημα παροχής εθελοντικών υπηρεσιών σε νοσοκομειακή μονάδα, ενώ βρίσκεται σε έξαρση η εξάπλωση του κορωνοϊού απηύθυνε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι επιθυμεί να φορέσει εκ νέου την ιατρική περιβολή και να συνδράμει στις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού στον «Ευαγγελισμό».


Ο Θ. Παπαχριστόπουλος είχε θητεύσει για πολλά χρόνια στο εν λόγω νοσοκομείο, με τον ίδιο να προσφέρει τις υπηρεσίες του κάνοντας ορισμένες βάρδιες ανά εβδομάδα, ενώ εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, έχει αιτηθεί να παρίσταται κανονικά στις υπηρεσίες, ενόσω δεν απαιτείται καθημερινή παρουσία βουλευτών στη Βουλή.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μεταξύ άλλων είπε:

«Έχω δουλέψει 37 χρόνια σε δημόσια νοσοκομεία και κάτι παραπάνω μπορώ να πω. Είναι ώρα να ακούσουμε αυτούς που πρέπει να ακούσουμε» τόνισε ο ίδιος, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος όπως είπε σηκώνει ένα τεράστιο βάρος αυτή τη στιγμή στους ώμους του.

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος τόνισε πως όποιος δεν τηρήσει σήμερα τα μέτρα τα οποία έχουν εξαγγελθεί για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού, ρισκάρει με την κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και μέσα σε μερικές εβδομάδες, άνθρωποι μπορεί να πνίγονται χωρίς οξυγόνο».

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες ώστε «να μην φτάσουμε στο επίπεδο της Ιταλίας» και «να ακούμε με ευλάβεια τις οδηγίες που δίνει ο Σωτήρης Τσιόδρας».

Τέλος ο Θ. Παπαχριστόπουλος μίλησε για τις ελλείψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα δημόσια νοσοκομεία και κυρίως στις ΜΕΘ, προτείνοντας τρόπους για δημιουργία νέων κλινών με μετατροπή κλινικών σε μονάδες εντατικής θεραπείας αλλά και επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)