to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:47 | 21.11.2021

Πολιτική

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Θοδωρής Δρίτσας, ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, παρέστη στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου - «Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με προσήλωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, τιμούν την αποστολή τους» δήλωσε ο Γ. Τσίπρας


Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Θ. Δρίτσας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, συμμετέχουμε στις σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας τους και εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας.

Τα στελέχη -γυναίκες και άνδρες- και των τριών Όπλων όλων των βαθμών και οι στρατεύσιμοι, απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης μας. Συγκροτούν ως αδιάσπαστο τμήμα του ελληνικού λαού, την πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της ακεραιότητας της χώρας στην ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα, της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, της ασφάλειας και της ειρήνης.

Τιμούμε και την πολύπλευρη κοινωνική προσφορά τους, την αφοσίωσή τους στα καθήκοντά τους, την υψηλή επάρκεια και των επαγγελματισμό τους και την προσήλωσή τους στις δημοκρατικές αρχές και αξίες.

Τιμούμε με συγκίνηση και σεβασμό, τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος.

Η σημερινή εορταστική Ημέρα εκτός όλων των άλλων, επικαιροποιεί το χρέος της ελληνικής Πολιτείας να φροντίσει έμπρακτα, όπως και για όλο τον ελληνικό λαό άλλωστε, την υποστήριξη της ποιότητας της καθημερινής ζωής των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους. Μόνο τότε η οφειλόμενη και αποδιδόμενη τιμή θα έχει πραγματικό αντίκρισμα.

Χρόνια Πολλά!».

Δήλωση Γιώργου Τσίπρα, Αναπληρωτή Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για την Ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, όπου οι συνεχείς προκλήσεις που αντιμετώπισε και θα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η χώρα αναδεικνύουν το σημαντικό ρόλο τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας, της ασφάλειας, της ειρήνης.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με προσήλωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, τιμούν την αποστολή τους και είναι αυτά τα στελέχη, είναι το ανθρώπινο δυναμικό που αξίζει την μεγαλύτερη προσοχή και μέριμνα της πολιτείας. 

Σ. Βαρδάκης: «Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πάντα παρούσες απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίζει η χώρα μας»

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης.
Αφού κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο κ. Βαρδάκης δήλωσε:

«Σήμερα, τιμούμε όλους αυτούς που  θυσιάστηκαν για την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία, αλλά κι εκείνους που συνεχίζουν να προασπίζονται με αφοσίωση και αυταπάρνηση την πατρίδα μας, υπηρετώντας τις αξίες και τα ιδανικά της.

Παράλληλα, η σκέψη όλων μας είναι στα παιδιά μας, στις Ένοπλες Δυνάμεις, που δηλώνουν σθεναρά παρόν απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίζει η χώρα μας».

Δήλωση Αλ.Αυλωνίτη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Συμμετείχα σήμερα στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων  Δυνάμεων.

Παρακολούθησα  την δοξολογία στην Μητρόπολη και  κατέθεσα  στεφάνι  στο Ηρώο της πόλης,  ως ένδειξη τιμής στις γυναίκες και στους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και ειρήνης.

Σταθερός και μόνος στόχος των στρατευμένων μας  πρέπει και είναι η προάσπιση των δημοκρατικών μας θεσμών και η ασφάλεια  και προάσπιση της πατρίδας μας.

Χρέος  μας η απόδοση τιμών στους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος.

Χρ. Γιαννούλης: Οι Ένοπλες Δυνάμεις θεματοφύλακας της ακεραιότητας της πατρίδας

«Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συμμετείχα στις εκδηλώσεις για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στη Θεσσαλονίκης.

Κατέθεσα στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού και με δήλωση μου εξέφρασα την αμέριστη συμπαράσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις, που είναι ο θεματοφύλακας της ακεραιότητας της πατρίδας μας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)