to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:54 | 26.05.2020

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου αποχαιρετά τον αγαπητό και εκλεκτό σύντροφο Λευτέρη Νιοτόπουλο

Την Δευτέρα 25η Μαΐου έφυγε από κοντά μας, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος.


Ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου αποχαιρετά με βαθύτατη οδύνη τον αγαπητό και εκλεκτό μας  σύντροφο  Λευτέρη Νιοτόπουλο.

Γεννημένος το 1964 στην Ζάκυνθο. Γνήσιο τέκνο της  μουσικής και  πολιτιστικής παράδοσης της πατρίδας μας. Συμμετείχε από μικρός σε μαντολινάτες, χορωδίες και συναυλίες.

Εργάστηκε  σε θέσεις ευθύνης του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Υπηρέτησε στη Δ.Ο.Υ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως προϊστάμενος τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης και Μηχανογράφησης.

Ήταν παντρεμένος με την Άννα Λομποτέση και έχει 2 παιδιά το Δημήτρη και την Κωνσταντίνα.

To 2014  διεκδίκησε την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου συμμετέχοντας στο συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ», με επικεφαλής τον Θόδωρο Γαλιατσάτο και εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου.

Το 2016 έγινε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη αντιπρόσωπος στο 2ο τακτικό συνέδριο του

Το  έργο,  η προσφορά  και η αυτοθυσία του σαν αντιπεριφερειάρχης αναγνωρίστηκαν και εκτιμήθηκαν από όλους τους ζακυνθινούς. Κατά την διάρκεια της θητείας του έγινε, κυριολεκτικά, σημείο αναφοράς για την αντιμετώπιση κρίσιμων και ζωτικών προβλημάτων της Ζακύνθου ανεξαρτήτως αρμοδιοτήτων και ρόλων.

Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή του στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την Ζάκυνθο ( πλημμύρες, πυρκαγιές και σεισμός ) κατά την διάρκεια της θητείας του.

To 2019 και παρά την ήδη κλονισμένη υγεία του, εισέπραξε την τεράστια αποδοχή και την αγάπη της κοινωνίας  για δεύτερη φορά,  σαν υποψήφιος της «ΑΝΑΣΑ»,  συγκεντρώνοντας πάνω από 3.000 σταυρούς προτίμησης.

Ήταν μια  νίκη και προσωπική, που ουσιαστικά απέδειξε ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του σαν Αντιπεριφερειάρχης, ποτέ δεν έπαψε να μάχεται για το καλό του τόπου και να ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του.

Για τον άδικο χαμό του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)