to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:08 | 01.06.2020

Πολιτική

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των μνημονίων και η ΝΔ της ανάπτυξης»: Κυβερνητικός σουρεαλισμός δια στόματος Πέτσα

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα υπήρχαν μνημόνια, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπάρχουν πακέτα ανάπτυξης της οικονομίας», ανέφερε σε ένα ακόμα από τα γνωστά κρεσέντα αλαζονίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


«Με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα υπήρχαν μνημόνια, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπάρχουν πακέτα ανάπτυξης της οικονομίας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει θέμα εποπτείας».

Αναφερόμενος στο πακέτο των 32 δισ. προς την Ελλάδα ο κ. Πέτσας είπε πως «είμαστε κυβέρνηση μεταρρυθμιστική» που έχει σχέδιο και θα χρησιμοποιήσει τους πόρους αυτούς για να αναπτύξει την οικονομία.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση μάς έβαλε σε έβαλε σε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο. Όσον αφορά τα κονδύλια των 32 δισ. δεν υπάρχουν όροι και περιορισμοί που έχουν να κάνουν με μνημονιακές υποχρεώσεις» συνέχισε για να προσθέσει: «Θα υποβάλλουμε ένα σχέδιο που θα δουλέψει προς όφελος όλων των Ελλήνων».

Αλέξης Χαρίτσης: Η σημερινή δήλωση ξεπερνά κάθε όριο θρασύτητας και αγγίζει τη γελοιότητα

Τι σημερινές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου σχολίασε άμεσα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «H σημερινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου περί ΣΥΡΙΖΑ των μνημονίων και ΝΔ της ανάπτυξης ξεπερνά κάθε όριο θρασύτητας και αγγίζει την γελοιότητα». Ενώ συμπλήρωσε πως «η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ποιος μας έβαλε στην επώδυνη περιπέτεια των μνημονίων και ποιος κατάφερε να δώσει τέλος στην καταστροφή».

Γ. Κατρούγκαλος:Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να ζητήσει κυρώσεις από την ΕΕ κατά του τουρκικού σχεδιασμού

Έκκληση προς την κυβέρνηση να ζητήσει "άμεσα" από την ΕΕ κυρώσεις κατά της Τουρκίας σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων, απηύθυνε μέσω Twitter σήμερα ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, στηλιτεύοντας τη μέχρι τώρα στάση της.

«Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν υπάρχει ιδιαίτερη ένταση με Τουρκία, παρά το επεισόδιο στον Έβρο, το ρεκόρ υπερπτήσεων και το πρόσφατο αίτημα έρευνών TPAO 6 νμ έξω από Ρόδο και Κρήτη, σε ελληνική υφαλοκρηπίδα!», γράφει ο Γ. Κατρούγκαλος και προσθέτει πως «η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να ζητήσει κυρώσεις από ΕΕ κατά του σχεδιασμού, πριν γίνει πράξη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)