to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:37 | 18.09.2018

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε διεθνές συνέδριο για τη διακυβέρνηση σε καιρούς κρίσης

Στη Βραζιλία βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της ΠΓ και υπεύθυνος ευρωπαϊκών και διεθνών υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ως προσκεκλημένος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Καθολικού Πανεπιστημίου του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές συνέδριο με τίτλο "Είναι εφικτός ένας διαφορετικός κόσμος;"


Στη Βραζιλία βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της ΠΓ και υπεύθυνος ευρωπαϊκών και διεθνών υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ως προσκεκλημένος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Καθολικού Πανεπιστημίου του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές συνέδριο με τίτλο "Είναι εφικτός ένας διαφορετικός κόσμος;".

Το συνέδριο, που διεξάγεται σήμερα, Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται από το ερευνητικό δίκτυο Ζαν Μονέ "Κρίση-Ισότητα-Δημοκρατία για την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική", που έχει συσταθεί από 6 πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Ο Γ. Μπουρνούς θα είναι κεντρικός ομιλητής σε πάνελ με θέμα "Κρίση και κυβερνητικές αντιδράσεις", όπου θα παρουσιαστούν εμπειρίες διακυβέρνησης σε περίοδο κρίσης, από την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Βραζιλία.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο Γ. Μπουρνούς θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Κόμματος Εργατών (PT), του Κομμουνιστικού Κόμματος Βραζιλίας (PCdoB) και του Κόμματος Σοσιαλισμού και Ελευθερίας (PSOL), προκειμένου να συζητηθεί η πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Βραζιλία εν όψει των Προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου, αλλά και να εκφραστεί η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον προεδρικό υποψήφιο του PT, Φερνάντο Χαντάντ και την υποψήφια Αντιπρόεδρό του, προερχόμενη από το ΚΚ Βραζιλίας, Μανουέλα ντ' Αβίλα.

 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)