to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:42 | 03.09.2018

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει το ρατσιστικό παραλήρημα του αντιπεριφερειάρχη Δ. Παπαδημόπουλου εναντίον αλλοδαπών εργατών

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει τη ρατσιστική συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Δ. Παπαδημόπουλου, εναντίον αλλοδαπών εργατών, την Παρασκευή 31-8-2018.


Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Δεν μας προκαλεί έκπληξη το ρεσιτάλ ξενοφοβίας, ρατσισμού και χειροδικίας ενάντια στους εργαζόμενους σε έργα του Δήμου Λάρισας, αλλά και μισαλλοδοξίας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με εκφράσεις όπως «Συριζαίος ή Αλβανός είσαι;», «γαμηθείτε Συριζαίοι», «δεν υπάρχει κανένας άνδρας εδώ», κλπ.  Φρόντισε ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καλλιεργήσουν το έδαφος προκειμένου να εκδηλωθούν οι πάσης φύσεως ακροδεξιές απόψεις. Ο κ. Βορίδης προσδιόρισε άλλωστε την Αριστερά με τις «ελαττωματικές ιδέες» ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο.

«Ουδέν κακόν αμιγές καλού». Το παραλήρημα Παπαδημόπουλου ενόχλησε όλους σχεδόν τους συγκεντρωμένους. Ο δημοκρατικός κόσμος της Λάρισας, ως φαίνεται, δεν ανέχεται ακροδεξιές ασχήμιες και παρεκτροπές από την δημοκρατική ομαλότητα. Η απάντηση τους εκφράστηκε παντοιοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις καθημερινές συζητήσεις. Ως ΣΥΡΙΖΑ, εμπιστευόμαστε τα δημοκρατικά αισθήματα του Λαού της Λάρισας. Άλλωστε, αποτελούν εχέγγυα για την διασφάλιση της Δημοκρατίας στην περιοχή.

Τα αντανακλαστικά που επέδειξε ο κ. Αγοραστός παραλληλίστηκαν με το λαϊκό αίσθημα. Περιμένουμε από τον κ. Περιφερειάρχη να προσδιορίσει συγκεκριμένα αυτό που τον ενόχλησε, για να μην βρίσκουν έδαφος οι κακόβουλες απόψεις, ότι υπάρχουν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους. Το θέμα είναι πολιτικό και οι διευκρινίσεις πρέπει να είναι πολιτικές.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)