to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:10 | 20.03.2018

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη Ν.Δ. να αποδοκιμάσει τη ρατσιστική ανάρτηση της Αθηνάς Σπανάκη

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη ρατσιστική ανάρτηση της πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας


Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Η ανάρτηση της πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Αθηνάς Σπανάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία κατηγορεί την αντιδήμαρχο της πόλης επειδή φωτογραφήθηκε με γυναίκες πρόσφυγες, είναι ξεκάθαρα ρατσιστική και διχαστική.

Λίγες ώρες μετά το τραγικό ναυάγιο στο Αγαθονήσι, το οποίο στοίχισε τη ζωή 16 ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και παιδιά, η Αθ. Σπανάκη επέλεξε να εκπέμψει ένα μήνυμα ρατσιστικού μίσους.

Η ηγεσία της ΝΔ οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει συμπεριφορές τέτοιου είδους.

Η Αθηνά Σπανάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επιτίθεται στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη με αφορμή μια φωτογραφία όπου η τελευταία εμφανίζεται μαζί με γυναίκες πρόσφυγες.

Αναλυτικά η κ. Σπανάκη αναφέρει: 

"Αυτή είναι η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής που ξαναποζάρει περήφανη στο φακό με την παρέα της... Ένας από τους λόγους που κατηγορήθηκα ήταν ότι είχα το θάρρος να μιλήσω για το μεταναστευτικό...Ελάτε λοιπόν μια μέρα από το ιατρείο της Ιτανου να δείτε ΅Ελληνίδες μανάδες να με παρακαλάνε να σκουπίσουν να σφουγγαρισουν να κάνουν οτιδήποτε για να εξασφαλίσουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους..Δυστυχώς δεν προλαβαίνουν να ποζάρουν για φωτογραφία αλλά και ο φακός λυγίζει στην απελπισία τους....Τα δώσατε όλα πίσω στις ΜΚΟ για να έχετε το χρόνο φωτογράφησης με την παρέα σας...

Δυστυχώς με τις φωτογραφίες ούτε τα προσφυγάκια θα σωθούν από τη θάλασσα και την πείνα ούτε τα Ελληνακια απο τα μαζεμένα χτυπήματα της πονεμένης μας Ελλάδας που με λεβεντιά έβαλε στην αγκαλιά της όλου του κόσμου τα παιδιά...Μια φωτογραφία της Ελλάδας ανεβάστε και αν έχετε τα κότσια γι αυτήν αγωνιστείτε και όχι για το φόντο της καρέκλας....και για να μην προλάβουν κάποιοι φίλοι σας να πουν ξανά ότι θέλω ψήφους σας λέω ότι καθόλου δεν με απασχολούν ούτε οι ψήφοι ούτε οι καρέκλες..."

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)