to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:45 | 16.05.2012

left.gr

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει, έχει σταθερές θέσεις! (Βίντεο)

Όλα τα πολιτικά κόμματα, σαν να τα ενορχηστρώνει το αόρατο χέρι του συστήματος, χτυπούν λυσσαλέα τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατηγορούν -με την απλόχερη προπαγανδιστική συνδρομή της τηλεοπτικής διαπλοκής- επειδή δεν συνέπραξε για τον σχηματισμό κυβέρνησης που θα είναι όμηρος των μνημονιακών κοινοβουλευτικών συσχετισμών.


Οι κατήγοροι (δηλαδή τα μνημονιακά κόμματα και οι όψιμοι συμπαραστάτες τους) ανακαλύπτουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει "αλαζονική συμπεριφορά". Προφανώς, εννοούν τη σταθερότητα των θέσεών του, την επιλογή του να τιμήσει τη λαϊκή εντολή και να μην εμπλέκεται σε παιχνίδια εξουσίας πίσω από τις πλάτες του λαού.

Το μήνυμα των εκλογικών αποτελεσμάτων έχει ληφθεί στην Ευρώπη. Πρόκειται για το πρώτο βήμα, που επιβεβαιώνει ότι το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος, ότι είναι ρεαλιστική μια διαφορετική πορεία στην Ε.Ε. και την Ελλάδα, που είναι αναγκαίο όμως να επισφραγιστεί με την πολιτική ανατροπή και τη ριζική κυβερνητική αλλαγή.

Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθηθούν πρακτικές κατατρομοκράτησης των πολιτών, όπως τα διαδιδόμενα, δυστυχώς με επίσημες πλάτες, ότι έχουν στερέψει τα δημόσια ταμεία κ.λπ., κ.λπ. Ο λαός τούς έχει πάρει χαμπάρι.

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει, έχει σταθερές θέσεις. Με αυτές θα πορευτεί στη νέα εκλογική αναμέτρηση και θα απευθυνθεί και πάλι στην κοινωνία.

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε ένα βίντεο με αποσπάσματα από κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις. Πόσο πιο ξεκάθαρο θα μπορούσε να είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Πόσο πιο φανερό θα μπορούσε να γίνει ότι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε αυτές τις κοινοβουλευτικές μάχες δεν θα μπορούσε να συναινέσει στη δημιουργία "κυβέρνησης σωτηρίας του μνημονίου";




2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)