to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:37 | 11.06.2020

πηγή: Η Αυγή

Πολιτική

Ο Στ. Πέτσας επιμένει να μη δίνει τη λίστα με τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ (Video)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση της «Αυγής» αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για το πώς κατανεμήθηκαν τα 20 εκατ. του «Μένουμε Σπίτι»


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση της «Αυγής» αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για το πώς κατανεμήθηκαν τα 20 εκατ. του «Μένουμε Σπίτι»

Την μπάλα στην εξέδρα πέταξε ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας στην ερώτηση της «Αυγής» για το πώς μοιράστηκαν τα 20 εκατ. ευρώ της διαφημιστικής δαπάνης της εκστρατείας «Μένουμε Σπίτι». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας και επανέλαβε ότι δεν υπήρξε πολιτική σκοπιμότητα.

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης της «Αυγής» Κώστας Σαββόπουλος ανέφερε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι πήραν δημόσιο χρήμα δεκάδες ανύπαρκτες ιστοσελίδες, κάνοντας λόγο για πάρτι ημετέρων με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων. Τι απαντάει η κυβέρνηση; Θα καταθέσει το ακριβές ποσό που έλαβε κάθε μέσο ενημέρωσης;».

Ο Στ. Πέτσας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ενδιαφέρεται για συγκεκριμένη εφημερίδα, ενώ δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρχει και εκβιασμός και πάρτι ημετέρων. «Ή το ένα ισχύει ή το άλλο. Πάρτι ημετέρων με 1.232 μέσα που συμμετείχαν στην καμπάνια, δεν υπάρχει. Υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια διάχυσης του μηνύματος σε όλη την κοινωνία προκειμένου να σωθούν ζωές» σημείωσε.

Για το περιβόητο menta.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για ορθογραφικό λάθος, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον ραδιοφωνικό σταθμό με την ιστοσελίδα menta888.gr.

Τέλος, ο Στ. Πέτσας επιβεβαίωσε εκ νέου ότι αποκλείστηκε το «Documento» από την καμπάνια, ενώ άσκησε κριτική στην εφημερίδα για το περιεχόμενό της προκειμένου να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό της.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)