to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο ρυπαρός προπαγανδιστής Μπογδάνος και το τεκμήριο της αθωότητας

Το σχόλιο του Ν. Σαραντάκου στο facebook για τις νέες χυδαιότητες Μπογδάνου ο οποίος, επιμένοντας στις συνωμοσιολογικού τύπου ακρότητες, ακυρώνει τη φιλελεύθερη νομική παράδοση χάριν του αντιπολιτευτικού του μένους και της προσπάθειας σύνδεσης της Αριστεράς με την τρομοκρατία


Όπως σχολιάζει ο Ν. Σαραντάκος:

O φαλακρός προπαγανδιστής που ήταν αρκετά ρυπαρός ακόμα και για τον Σκάι, εννοώ τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, θέλοντας να δικαιολογήσει την ατάκα του οτι "οι πρώην σύντροφοι του πρωθυπουργού χτύπησαν τον Παπαδήμο" παρουσίασε ένα αξιοθρήνητο κείμενο, στο οποίο προσπαθεί να αποδείξει τη σχέση μεταξύ αριστεράς και τρομοκρατίας και στο οποίο ποδοπατάει βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητας, το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη και κάθε αρχή του δικαιϊκού μας πολιτισμού.

Δεν βαζω λινκ (σ.σ.: εδώ το «ρεπορτάζ», για όποιον/α αντέχει να το διαβάσει) διότι δεν αντέχω τη δυσοσμία, αλλά παραθέτω την πρώτη παράγραφο:

Αλήθεια τώρα; Ενοχλήθηκαν από το «πρώην σύντροφοι»; Να αρχίσουμε να μετράμε; Είναι πολλές δεκάδες τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έμμεσα ή άμεσα τα τελευταία χρόνια έχουν ενεργά στηρίξει κατηγορούμενους και καταδικασθέντες ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Μόλις πριν μερικές εβδομάδες το τελευταίο κρούσμα. Δεκαπέντε νυν βουλευτές (αλφαβητικά οι υπογραφές: Γκιόλας Ιωάννης, Θελερίτη Μαρία, Θεοπεφτάτου Αφροδίτη, Θηβαίος Νικόλαος, Ιγγλέζη Αικατερίνη, Καββαδία Αννέτα, Καραγιαννίδης Χρήστος, Κυρίτσης Γεώργιος, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Πάλλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Χριστόφορος, Σταματάκη Ελένη, Σταμπουλή Αφροδίτη, Φιλης Νικόλαος και Ψυχογιός Γεώργιος) έσπευσαν να υπογράψουν κοινή δήλωση για την Ηριάννα Β. Λ. (δύο επίθετα – χαρακτηριστική αναρχική επιλογή), υποστηρίζοντας ότι η καταδίκη της ως μέλος της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, «συντριπτικό χτύπημα στο δικαίωμά της στη μόρφωση και στην επιστημονική εξέλιξη». Να σημειωθεί, ότι τον Λουκά Παπαδήμο, που ο Τσίπρας ακόμα δεν έχει επισκεφθεί στον Ευαγγελισμό, η ΣΠΦ τον χτύπησε.

Προσέξτε τη διαστρέβλωση που επιχειρεί το ορφανό του Γκέμπελς. Επειδή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστάθηκαν σε *κατηγορούμενους* για τρομοκρατία, πολλοί απο τους οποίους αθωώθηκαν πανηγυρικά όπως ο Γιάννης Σερίφης που τον αναφέρει παρακάτω, κατα την μπογδάνειο λογική ειναι και οι ίδιοι τρομοκράτες -και μάλιστα φυσικοί δράστες μιας συγκεκριμένης ενέργειας, διότι αυτό είπε ο Μπογδάνος.

Προσέξτε ακόμα ότι για την ακόμη αθώα (αφού δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα) Ηριάννα Β.Λ. ο φαλακρός γκεμπελίσκος γράφει: " (δύο επίθετα – χαρακτηριστική αναρχική επιλογή)". Πέρα από το ότι το διπλό επίθετο είναι αρμοδιότητα των γονέων, που μάλιστα το διαλέγουν στο ληξιαρχείο πριν από τον γάμο, δηλαδή. συνήθως πολλά χρόνια πριν γεννηθεί το παιδί, ο Μπογδάνος θα σας καταδικάσει και θα σας στείλει φυλακή απλώς και μόνο αν ο τρόπος ζωής σας (π.χ. η ονοματοδοσία ή αν παντρευτήκατε με πολιτικό γάμο ή αν έχετε βαφτιστεί) διαφέρει από τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)