to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Ψαριανός και το σφουγγαρόπανο

Πιστεύει ο κ. Ψαριανός πως το πλέον ατιμωτικό επάγγελμα του κόσμου δεν είναι άλλο από το να καθαρίζει κανείς σκάλες.


«Αυτή η Δημοκρατική Αριστερά με αυτό το σχέδιο προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περιλαμβάνει εμένα» βροντοφώναξε ο Γρηγόρης Ψαριανός, καθώς τα ποσοστά της ΔΗΜ.ΑΡ. κατακρημνίζονται και φοβάται μήπως η ΔΗΜ.ΑΡ. γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και κακοπέσουν τα στελέχη της στα μοβόρα χέρια των συριζαίων.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ψαριανό, όσοι από τη ΔΗΜ.ΑΡ. φύγουν και πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προσέξουν, επειδή εκεί «θα τους βάλουν να σφουγγαρίζουν σκάλες και να πλένουν ζάντες». Μάλιστα. Όσοι κάνουν λοιπόν αυτό το λάθος θα πρέπει να ξέρουν τι τους περιμένει. Ταπείνωση και εξευτελισμός. Και πάλι μάλιστα. Πιστεύει λοιπόν ο κ. Ψαριανός πως το πλέον ατιμωτικό επάγγελμα του κόσμου δεν είναι άλλο από το να καθαρίζει κανείς σκάλες. Όπως εκείνες οι «υστερικές συνδικαλίστριες» που έχουν εγκατασταθεί μονίμως έξω από το ΥΠΟΙΚ επιμένοντας να επιστρέψουν στην κοινωνική απαξίωση, επιμένοντας να επιστρέψουν στο σφουγγάρισμα της σκάλας. Μα τι να καταλάβουν οι αμόρφωτες; Γιατί, αν είχαν το επίπεδο ενός Ψαριανού, δεν θα γίνονταν καθαρίστριες, αλλά θα άνοιγαν μπαράκι στην πλατεία Μαβίλη. Πώς να αντιληφθούν οι απολυμένες καθαρίστριες ότι ο Στουρνάρας το μόνο που έκανε με την απόλυση ήταν να τις βγάλει από τον πάτο του βαρελιού της κοινωνίας; Πως ουσιαστικά τις έσωσε από τη χλεύη των Ψαριανών. Ας σωπάσουν λίγο με τις κραυγές και τα συνθήματα και ας αφουγκραστούν τη σκέψη του Γρηγόρη. Το να καθαρίζεις σκάλες είναι κατάντια, είναι ταπείνωση και εξευτελισμός.

Σφουγγαρόπανο και αξιοπρέπεια δεν συμβαδίζουν. Αν θες να κυκλοφορείς με ψηλά το κεφάλι στα πεζοδρόμια της υπεύθυνης Κεντροαριστεράς, αντί για σκάλες είναι προτιμότερο να ξεσκονίζεις το πέτο ενός εκδότη, ενός καναλάρχη, ενός εργολάβου ή, στη χειρότερη περίπτωση, να γίνεις καμαρότος ενός καραβοκύρη. Έτσι καταξιώνεσαι τη σήμερον ημέρα και όχι σφουγγαρίζοντας σκάλες στην Κουμουνδούρου. Αυτά φωνάζει και προειδοποιεί τους «συντρόφους» του ο Γρηγόρης για τη φασίνα και τη λάντζα που τους περιμένουν στο εκδικητικό κάτεργο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο που ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. ξέχασε πως εδώ, σε αυτή τη γειτονιά, τις καθαρίστριες όχι μόνο τις τιμούν, αλλά τις βάζουν και στα ψηφοδέλτια και τις στέλνουν και ώς την Ευρωβουλή.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)