to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:18 | 30.11.2021

πηγή: rosa.gr

Πολιτική

Ο Πορτοσάλτε βγάζει «στη σέντρα» την κυβέρνηση για τη ζαχαροπλάστρια διοικήτρια νοσοκομείου (βίντεο)

«Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, μπράβο», είπε δηκτικά ο Άρης Πορτοσάλτε


Τα ύστερα του κόσμου! Μέχρι και τον Άρη Πορτοσάλτε εξόργισε η «φάμπρικα» του κόμματος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο διορισμός μιας ζαχαροπλάστριας ως διοικήτρια του νοσοκομείου της Ικαρίας.

Ενδεικτικό της τραγωδίας που βιώνει η χώρα και για να καταλάβει κανείς το μέγεθός της είναι ότι ακόμη και ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, εν εξάλλω σχολίασε την απόφαση αυτή, με αιχμές και για το περσινό γλέντι στην ταράτσα ενός σπιτιού στην Ικαρία, εν μέσω lockdown, στο οποίο συμμετείχε και ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την κυβέρνηση για την τοποθέτηση της κυρίας ζαχαροπλάστη, της κυρίας που έχει το μαγαζί «Λουκουμαδόσπιτο» στην ικαρία και τοποθετήθηκε διοικήτρια στο νοσοκομείο Ικαρίας. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, μπράβο. Τα συγχαρίκια όπως διαβάζω στη στήλη της Καθημερινής, δεν πήγαν στον υπουργό υγείας, κ. Πλεύρη, αλλά στον χριστόδουλο στεφανάδη, τοπικό βουλευτή της ΝΔ, θυμίζω και το μπαλκόνι πέρυσι που πήγε να πέσει, παρουσία και του πρωθυπουργού, από τον κόσμο εννοώ να πέσει.

Γι’ αυτό συγχαίρω θερμά την κυβέρνηση. Από τον κ. Πλεύρη περιμένω να σταματήσει τη φάμπρικα, δεν ξέρω αν έχει τα προσόντα, αν με το «Λουκουμαδόσπιτο» μπορεί να διοικήσει το νοσοκομείο, θερμά συγχαρητήρια. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, έκανε σωστή επιλογή! Αυτή η φάμπρικα όπου το κόμμα διορίζει διοικητές νοσοκομείων πρέπει να σταματήσει, διότι δεν ταιριάζει και η εποχή! Όταν έχεις μια κατάσταση δύσκολη να αντιμετωπίσεις, και τα νοσοκομεία πρέπει να πάρουν άλλη μορφή πια, θέλεις έναν άνθρωπο που να ξέρει να διοικήσει το νοσοκομείο».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)