to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:29 | 17.12.2020

Πολιτισμός

«Ο πολιτισμός σε καραντίνα: Συζήτηση με εργαζόμενους στο χώρο της Τέχνης» - Εκδήλωση του Bloco του Παν. Μακεδονίας (18/12)

«Ο πολιτισμός σε όλες του τις μορφές αποτελεί απερίσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μας» τονίζει το Bloco του ΠΑΜΑΚ και προσθέτει: «Στόχος μας είναι να αναδειχθούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τόσο διαχρονικά όσο και σήμερα και να προτείνουμε λύσεις ώστε ο πολιτισμός να ξαναγίνει το μέσο αλλά και το πεδίο πραγμάτωσης των ονείρων μας».


Όπως τονίζει το BLOCO ΠΑΜΑΚ:

Σε μία περίοδο που όλος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξάπλωση του COVID 19 και παρατηρώντας ήδη δραματικές αλλαγές σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας, διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση για να εστιάσουμε στον κλάδο του πολιτισμού, ένα κλάδο που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κρίση και στον οποίο η πανδημία σε συνδυασμό με τις κυβερνητικές επιλογές έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα.


Ως BLOCO ΠΑΜΑΚ θεωρούμε ότι ο πολιτισμός σε όλες του τις μορφές αποτελεί απερίσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μας. Διοργανώνουμε λοιπόν αυτή την εκδήλωση για να συζητήσουμε για τα προβλήματα των εργαζομένων στο κλάδο του πολιτισμού καθώς και για τις δράσεις αντιμετώπισης αυτών. Στόχος μας είναι να αναδειχθούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τόσο διαχρονικά όσο και σήμερα και να προτείνουμε λύσεις ώστε ο πολιτισμός να ξαναγίνει το μέσο αλλά και το πεδίο πραγμάτωσης των ονείρων μας.

Ομιλητές:
-Μάριος Αθανασίου, Ηθοποιός
-Δημήτρης Μυστακίδης, Μουσικός
-Βάιος Πράπας, Μουσικός/Συνθέτης

Παρεμβαίνουν οι:
-Όμηρος Πουλάκης, Ηθοποιός
-Δημήτρης Σφίγγος, Μουσικός/Ιδιοκτήτης Μουσικής Σκηνής "Πριγκηπέσσα", Αν. Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος

Περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/events/230231171793694/?ti=ls

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)