to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:11 | 30.06.2016

Πολιτική

O Πιτέλα διαψεύδει «τα Νέα» για τη δήθεν απαξιωτική αναφορά του στον Αλ. Τσίπρα

Ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο ευρωκοινοβούλιο, με δήλωσή του στην «Εφ,Συν.», διαψεύδει δημοσίευμα των «Νέων» σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε αναφέρει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ότι οι συνομιλίες των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών με τον Αλέξη Τσίπρα γίνονται «επειδή τον χρειάζονται λιγάκι ακόμη»


Ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο ευρωκοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», διαψεύδει δημοσίευμα των «Νέων» σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε αναφέρει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ότι οι συνομιλίες των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών με τον Αλέξη Τσίπρα γίνονται «επειδή τον χρειάζονται λιγάκι ακόμη». Η «Εφημερίδα των Συντακτών» φιλοξενεί δήλωση του κ. Πιτέλα με την οποία ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών αναφέρει: «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο! Διαψεύδω απολύτως αυτή την πληροφορία. Αυτά τα λόγια δεν αντικατοπτρίζουν ούτε την αλήθεια ούτε και τις απόψεις μου».

Ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο ευρωκοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», διαψεύδει δημοσίευμα άλλης εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε αναφέρει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ότι οι συνομιλίες των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών με τον Αλέξη Τσίπρα γίνονται «επειδή τον χρειάζονται λιγάκι ακόμη».

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» φιλοξενεί δήλωση του κ. Πιτέλα με την οποία ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών αναφέρει: «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο! Διαψεύδω απολύτως αυτή την πληροφορία. Αυτά τα λόγια δεν αντικατοπτρίζουν ούτε την αλήθεια ούτε και τις απόψεις μου».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)