to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο πιστός υπηρέτης της τρόικας, άρα και χυδαιότερος πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει έναν και μόνο εχθρό: τον ΣΥΡΙΖΑ.


Κατά του ΣΥΡΙΖΑ βάλλει όταν επιτίθεται με χυδαιότητα στην "Αυγή" και το "Κόκκινο". Ο πιστός υπηρέτης της τρόικας, ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιταγές που εξαθλιώνουν την κοινωνία, διαλύουν τις δομές υγείας και καταδικάζουν σε θάνατο πολίτες, κάνει επιθέσεις σε όποιον ξεσκεπάζει το ρόλο του, σε όποιον υπηρετεί τα εκ διαμέτρου αντίθετα συμφέροντα από αυτόν. Και στην προκειμένη ιστορική στιγμή ο εχθρός των μνημονιακών πολιτικών και αρωγός στη μάχη επιβίωσης της κοινωνίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού, λοιπόν, και ο εχθρός του κυρίου Γεωργιάδη.

___________

Ως καλός τηλεπραγματευτής, εξαπολύει αήθεις επιθέσεις στο "Κόκκινο", χωρίς να κοκκινίζει... Γνωρίζει από διαφήμιση ο εθνικός μας τηλεβιβλιοπώλης και ρίχνει λάσπη για τον ραδιοσταθμό, επειδή, κατά τα λεγόμενά του, σχετίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει βουλευτές που ψηφίζουν στη Βουλή.

Γιατί το Mega δεν έχει μεγαλομέτοχο του οποίο ο γόνος είναι επίσης βουλευτής και ψηφίζει ό,τι αρεστό στους δανειστές; Άρα και το Mega έχει βουλευτή και κακώς παίρνει διαφήμιση... Το ίδιο ισχύει και για τα "Νέα"; Και για το "Βήμα"; Ε, κύριε υπουργέ;

_______________

Αλλά ο κύριος Γεωργιάδης είναι... αδέκαστος (!), δεν έχει καμία σχέση με φαρμακοβιομηχανίες, άρα μπορεί να θίγει με την αμετροέπειά του ό,τι αρχίζει από "ΣΥ" και τελειώνει σε "ΡΙΖΑ".

Ας μας δείξει λοιπόν κι αυτός μια φωτογραφία στην οποία εικονίζεται δημοσιογράφος της "Αυγής" ή του "Κόκκινου" σε πάνελ εκδήλωσης φαρμακευτικής...

__________________________

Επίσης ας μας απαντήσει και σε κάτι ακόμα:

Η γνωστή δεξιά (φαηλόχρωμη) εφημερίδα "Δημοκρατία" ελέγχεται και αυτή από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Γιατί σε δημοσίευμά της με τίτλο "Η τρόικα σκοτώνει την ελληνική φαρμακοβιομηχανία!" έγραφε μεταξύ άλλων:

Το ελληνικό φάρμακο έχει μπει στο στόχαστρο της τρόικας, μέσα από το νέο Μνημόνιο που προωθεί μόνο τα εισαγόμενα σκευάσματα και αφανίζει την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία της χώρας! Αυτό καταγγέλλει η Πανελλήνια Ενωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), η οποία παράλληλα απευθύνει δραματική έκκληση στην κυβέρνηση να μην εφαρμόσει τα νέα μέτρα.

Ανθρωποι που γνωρίζουν καλά τα τι και πώς στον χώρο του κλάδου υποστηρίζουν στη «δημοκρατία» ότι η ανάγνωση του κειμένου του Μνημονίου για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, εκτός από απορίες, προκαλεί και καχυποψία, γιατί «συμπτωματικά, είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα αιτήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας (των πολυεθνικών εταιριών), της οποίας οι αντιπρόσωποι συχνά πυκνά επισκέπτονται ανεπίσημα τον τελευταίο καιρό τη χώρα μας με σκοπό την προώθηση ή, καλύτερα, τη διαφύλαξη των συμφερόντων των εταιριών-μελών τους» λένε και προσθέτουν: «Εκπληξη δημιουργεί επίσης το γεγονός ότι επαναφέρεται το θέμα της συνταγογράφησης με δραστική ουσία, για το οποίο όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον χώρο (φαρμακοποιοί, γιατροί, φαρμακευτικές εταιρίες) έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους για λόγους δημόσιας υγείας».

.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)