to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:02 | 03.10.2020

Πολιτική

Λίστα Πέτσα: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε κανάλι αντιεμβολιαστών, αρνητών μάσκας και συνομωσιολόγων! (βίντεο)

Ακροδεξιάς κοπής τηλεοπτικό κανάλι που έλαβε αθροιστικά από τη λίστα Πέτσα 32.400 ευρώ για να… διαφημίζει τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, διοργανώνει εκπομπές με πάνελ από δημοσιογράφους και «επιστήμονες» που δίνουν οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν νομικά απέναντι στην επιβολή χρήσης μάσκας! - Σφοδρή η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Το είδαμε και αυτό! Από τη λίστα Πέτσα τηλεοπτικό κανάλι ακροδεξιάς κοπής έλαβε αθροιστικά 32.400 ευρώ για να… προβάλει  τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.  Ωστόσο, διοργάνωνε εκπομπές που έδινε οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν νομικά απέναντι στην επιβολή χρήσης μάσκας!

Ο λόγος για το «Θράκη ΝΕΤ Έβρου» (αναλυτικά παρακάτω).

ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.: Σπιμένουμε μέχρι να δώσει μια εξήγηση

Με νεότερη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ζητάει και πάλι εξηγήσεις από τον κ. Πέτσα:

Ο λαλίστατος κ. Πέτσας έχει μιλήσει για τα πάντα από χθες εκτός από το βασικότερο.

Για ποιο λόγο χρηματοδότησε με δημόσιο χρήμα κανάλι το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που καλεί πολίτες σε αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».

Είναι γνωστό πως τόσο ο κ. Πέτσας όσο και ο γγ του πρωθυπουργού δεν έχουν μόνο πολιτικές ευθύνες για το σκάνδαλο της λίστας Πέτσα.

Ωστόσο θα επιμένουμε μέχρι να δώσει μια εξήγηση.

Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση και το μεσημέρι του Σαββάτου:

Γιατί ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους;

Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

Το ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό βίντεο

Στο βίντεο που ακολουθεί ένας καλεσμένος επιστήμονας κάνει λόγο για τους ανθρώπους που υποφέρουν φορώντας μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, απίστευτο βασανιστήριο για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων και τονίζει ότι η μάσκα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και ακόμη και για την ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις.

Στην ίδια εκπομπή αναζητούν νομική προστασία κατά του εμβολιασμού, «δεν θέλω να εμβολιαστώ πώς το γλυτώνω νομικώς» αναρωτιέται ο παρουσιαστής για να λάβει την απάντηση από τον επιστήμονα ο οποίος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα στις 11 Μαρτίου έσπευσε να θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

«Υπάρχει σχέδιο η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο και να εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού, τι συμβαίνει εδώ», διερωτάται ο επιστήμονας και προτείνει να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Έχουν υποχρεώσει τα παιδιά μας να φοράνε μάσκα», αλλάζει θέμα ο παρουσιαστής και τονίζει ότι έχει πολλές επιπτώσεις και ρωτάει πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας νομικά. Ο καθηγητής δίνει οδηγίες για το πώς και με ποιους τρόπους μπορεί ο γονιός να προσφύγει κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Επίσης ο επιστήμονας δίνει οδηγίες για να μην θερμομετρούνται τα παιδιά γιατί πρόκειται όπως λέει για ιατρική πράξη. Στη συνέχεια, δίνουν νομικές οδηγίες και κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που νοσούν από τον ιό.

Για περίπου μισή ώρα μιλούν με τον καθηγητή και συνεχίζουν με τον Συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ερωτήσεις, για να πάρουν πολύ πιο ακραίες απαντήσεις, όπως «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας».

Η κυβέρνηση λέει έδωσε 40 εκατ. στα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο όλη μέρα και επιβάλει πρόστιμο σε όποιον δεν κάνει χρήση της μάσκας, γιατί θέλουν να πιστέψουμε ότι νοιάζονται για την υγεία μας, λέει ο παρουσιαστής και συνεχίζει τον κύκλο των ίδιων ερωτήσεων.

Εδώ η κατάσταση ξεφεύγει γιατί ο γνωστός συνταγματολόγος αρχίζει να λέει ότι η δικαιοσύνη είναι μασονική το κράτος είναι εβραϊκό και ο λαός δεν είναι λαός και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες συμμορίες με τη δικαιοσύνη αλλά μόνο με την αυτοδικία. Επίσης λέει ότι δεν υπάρχει πανδημία και επιδημία, είναι όλα ψεύτικα, λέει και συμφωνεί ο παρουσιαστής.

Ο Συνταγματολόγος, λέει για να επιχειρηματολογήσει ότι πληρώνουν συγγενείς θυμάτων με 2 και 3 χιλιάδες ευρώ για να συμφωνήσουν ότι ο άνθρωπός τους πέθανε από τον κορωνοϊό.

«Πρώτα φέρανε τους νόμους και τις ποινές και μετά φέρανε την πανδημία, δεν υπάρχει πανδημία ούτε επιδημία, είναι μία ανύπαρκτος ασθένεια, δεν τα τρώμε τα ψέματά τους και δεν υπακούμε σε παράνομους νόμους», προσθέτει ο επιστήμονας και ο παρουσιαστής συμφωνεί και αναφέρεται στην ΠΝΠ του περασμένου Μαρτίου για τον περιορισμό των μετακινήσεων και επιμένει στα νομικά επιχειρήματα κατά των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Δεν πρέπει να υπακούμε ούτε σε συνθήκες ούτε σε νόμους», λέει ο επιστήμονας ο οποίος επικαλείται ρήση του Χίτλερ, και αρνείται να δώσει νομικές συμβουλές επιμένοντας στην αυτοδικία, και το καλύτερο το φυλάει για το τέλος, «έχουν φέρει λέει 3.000 blackwater στη χώρα μας όπου θα μπουκάρουν στα σπίτια μας και θα παίρνουν το βιός μας», για να προσθέσει ότι δεν πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. «Μη βάζετε μάσκα και μην στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία» και κλείνει με το κορυφαίο, λέει ότι «ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά να τα κάνουν αδρενόχωμα και όπως ξέρετε για ένα κιλό αδρενόχωμα χρειάζονται 15.000 νεκρά παιδιά, σκοτώνουν 15.000 παιδιά...».

Πληροφορίες: avgi.gr, documentonews.gr

2022 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)