to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:23 | 20.07.2017

Πολιτική

Ο Πατούλης θέλει να γίνει δήμαρχος Αθηναίων... και δεν το κρύβει

Δηλώνει ήδη δήμαρχος κι ελπίζει να μην το γράψει η κάμερα...


Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, όχι μόνο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων, αλλά... «κέρδισε» κιόλας τις εκλογές, αφού σε ομιλία του αυτο-χρίστηκε πρώτος δημότης της πρωτεύουσας.

 

Κατά την -προεκλογική όπως φαίνεται- πρώτη παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», ο Γ. Πατούλης είπε ότι «εμείς ξεκινάμε μια δουλειά για να αλλάξουμε την Αθήνα», χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις, και προδόθηκε όταν σεε μία αποστροφή του λόγου του, είπε τη φράση «σαν δήμαρχος της Αθήνας», σπεύδοντας πάντως να εκφράσει την ελπίδα «να μην το έγραψε η κάμερα». Παραδέχτηκε μάλιστα ότι το ίδιο λάθος έκανε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Σε προεκλογικό πάντα τόνο, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπενθύμισε ότι «η μητέρα του ζει στα Πετράλωνα» και ότι ο ίδιος «είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας και πήγε στο Μαρούσι ως γιατρός». «Θα αγωνίζομαι πάντα για το Μαρούσι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι», πρόσθεσε.

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να συμμετέχουν στον Ομιλο για «να γίνει η Αθήνα ξανά, Πρωτεύουσα της Ελλάδος και “ατμομηχανή” της αναπτυξιακής αναγέννησης της Πατρίδας μας».

Ερωτηθείς αν ο Όμιλος στηρίζεται από κάποιο κόμμα και, κυρίως, από τη ΝΔ στην οποία ανήκει είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πάνω από κόμματα. Όποιο κόμμα θέλει ας έρθει».

Αναφορικά τέλος με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «τον σέβεται» αλλά ότι ενώ «είχε τη διάθεση, αυτά τα χρόνια δεν μετέτρεψε σε έργο».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)