to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:57 | 21.03.2019

Πολιτική

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφτηκε τρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας

Τρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής


Τρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τις διοικητικές υπηρεσίες των νοσοκομείων όσο και με ασθενείς.

Αρχικά ο κ. Κουρουμπλής, συνοδεία του αρμόδιου για θέματα υγείας της συντονιστικής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Παπάζογλου, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς». Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου Βασίλης Κεκερής , η αναπληρωματική διοικήτρια Άννα Μάινα, η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ματίνα Παγώνη και μέλη του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων, ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Δημοσθένης Τσούτσος καθώς και άλλοι με θεσμικό και διοικητικό ρόλο στο ΓΝΑ, όπως και εκπρόσωποι του σωματείου και του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού. Πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος στον οποίο συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα του εθνικού συστήματος υγείας όσο και όλα τα ζητήματα και θέματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον του «Γεννηματάς».

«Η Ευρώπη πρέπει να πάρει μια άλλη κατεύθυνση και να στηρίξει περισσότερο το κοινωνικό κράτος. Να βρει τους πόρους εκείνους ώστε να βοηθήσει τον Ευρωπαίο πολίτη να σταθεί στα πόδια του» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, αφότου ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν το «Γεννηματάς» ενώ ενημερώθηκε για την κατασκευή της νέας μονάδας εντατικής θεραπείας, όπως και την προσθήκη νέου αξονικού τομογράφου χάρη σε ενέργειες της πολιτείας.

Κατόπιν, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το Γ.Ν.Ν.Θ.Α «Η Σωτηρία». Παρόντες στη συνάντηση, στο γραφείο διοίκησης του νοσοκομείου ήταν ο αναπληρωτής διοικητής Αντώνης Κουφάκης, ο υπεύθυνος προσωπικού ασφάλειας Κωνσταντίνος Οικονόμου, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της 5ης κλινικής Βασίλης Σπαθής, ο προϊστάμενος της Α’ ΠΠ κλινικής και γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων Αριστείδης Κωστορρίζος, η προϊσταμένη νοσηλεύτρια της 5ης Κλινικής Αμαλία Νικολακάκου και το μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Δημήτρης Καββαδίας.

Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε για τη σταδιακή αύξηση των χώρων νοσηλείας και περίθαλψης στο «Σωτηρία» με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και την αναβάθμιση της χειρουργικής μονάδας.

Τέλος, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό». Αρχικά είχε συνάντηση και μακρά συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου, όπου παρευρέθηκαν π πρόεδρος του σωματείου Τάσος Αντωνόπουλος και τα μέλη Άρτεμις Αναγνωστοπούλου, Νίκος Ορφανός, Λεωνίδας Βασιλόπουλος, Κατερίνα Παπαευθυμίου και Γιώργος Βεζύρης. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη διοίκηση και συναντήθηκε με το διοικητή του «Λαϊκού» Ηρακλή Χαρμανίδη και την υποδιοικήτρια Μαντώ Εγγλεζοπούλου.

Στο «Λαϊκό» ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τα θέματα που άπτονται στο προσωπικό του νοσοκομείου όπως και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή ενόψει Ευρωεκλογών συνεχίζεται με περιοδεία στη Βοιωτία την Πέμπτη 21 Μαρτίου και στην Αιτωλοακαρνανία το τριήμερο 22-24 Μαρτίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)