to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:37 | 19.11.2022

Πολιτική

Ο Π. Πολάκης για την απώλεια του Γιάννη Μαλακωνάκη

«Ελάχιστοι άνθρωποι με το πέρασμα τους από τη ζωή αφήνουν αποτύπωμα τέτοιας περήφανης περπατησιάς»


Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου, ενός μάχιμου Αυτοδιοικητικού, ενός αληθινού φίλου, του Γιάννη Μαλακωνάκη.

Ελάχιστοι άνθρωποι με το πέρασμα τους από τη ζωή αφήνουν αποτύπωμα  τέτοιας  περήφανης περπατησιάς, όπως ο Γιάννης.

Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, δημόσιες  και ιδιωτικές,  με αφοσίωση και ευθύνη ανταποκρίθηκε μοναδικά.

Υπήρξε στήριγμα όχι μόνο για τους Δημότες που υπηρέτησε επί χρόνια ως Αντιδήμαρχος Πλατανιά, αλλά και για κάθε άνθρωπο που μάθαινε πως χρειαζόταν βοήθεια.

Δίπλα τους σε χαρές και λύπες, όχι με μια τυπική παρουσία αλλά με ουσιαστική συμμετοχή, έχαιρε της εκτίμησης και του σεβασμού όλων.

Ως αναγνώριση για τη στάση ζωής του, τιμήθηκε από τους συνδημότες του, οι οποίοι τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο, πρώτο μάλιστα σε σταυρούς.

Είχα την τύχη να είμαι φίλος σου και κάθε συνάντηση μας ήταν για μένα μια αναβάπτιση στις αληθινές αρχές και αξίες με τις οποίες πρέπει να πορεύεται κάθε έντιμος άνθρωπος σ’ αυτή τη ζωή.

Φίλε αγαπημένε μου Γιάννη, η απώλεια σου αφήνει κενό δυσαναπλήρωτο στις ζωές μας. Προσωπικά σου οφείλω πολλά. Θα κρατώ για πάντα στην καρδιά μου τις συζητήσεις μας και την στήριξη σου.

Θα σε θυμάμαι με περηφάνια και χαμόγελο γι’ αυτό που υπήρξες, για την απαράμιλλη δοτικότητα σου και το πηγαίο χιούμορ σου που έντυσε με κέφι τόσες συναντήσεις μας.

Εύχομαι η οικογένεια σου να βρει τη δύναμη να διαχειριστεί το χαμό σου. Τους αφήνεις  πάντως, την μεγαλύτερη κληρονομιά: Ένα όνομα που το συνοδεύει η καθαρότητα, η αξιοπρέπεια και η ντομπροσύνη.

Καλοτάξιδος φίλε μου και ας είναι ελαφρύ το χώμα του Κολυμβαρίου, του τόπου που έζησες, αγάπησες και υπηρέτησες,  που θα σε σκεπάσει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)