to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:57 | 25.06.2021

Κοινωνία

«Ο Ο.Α.Σ.Θ. και τα.. ηλεκτρικά πατίνια»

«Η μόνη λύση για τον κ. Καραμανλή, είναι να προμηθεύσει με ηλεκτρικά πατίνια τους κατοίκους της πόλης ώστε να καταφέρουν να πάνε στις δουλειές τους. Έτσι, θα συνεχιστεί η παράδοση παραγωγής ανέκδοτων από την παράταξή του για την πόλη της Θεσσαλονίκης», σχολιάζει ειρωνικά η αξιωματική αντιπολίτευση μετά το φιάσκο με τα μεταχειρισμένα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη


Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης: 

Εδώ και δύο χρόνια, το θέμα των δημόσιων μεταφορών της Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει να γίνει μεγαλύτερο ανέκδοτο κι από την “τρύπα του Κούβελα”. Κι αν κάποτε ο κόσμος γελούσε με τον συνδυασμό των λέξεων “Μετρό” και “Θεσσαλονίκη”, τώρα πια τα λεωφορεία ήρθαν για να συμπληρώσουν το τρίπτυχο. Αν όμως ο κ. Καραμανλής έχει ανάγκη από γέλιο στη ζωή του, ας βρει άλλο τρόπο από το να ταλαιπωρεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Οι μεθοδεύσεις ακύρωσης της σύμβασης αγοράς νέων αστικών λεωφορείων που είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η αντικατάστασή του με αγορά 49 μεταχειρισμένων οχημάτων στην ίδια τιμή, έγινε στο όνομα της πανδημίας, με αμέριστο συμπαραστάτη τον δήμο Θεσσαλονίκης. Βέβαια το τελικό κόστος πενταπλασιάστηκε λόγω των εξόδων μεταφοράς, συντήρησης και στάθμευσης. Τελικά από τα 49 λεωφορεία κατάφεραν να κυκλοφορήσουν μόνο τα 17! Αυτές οι λεπτομέρειες όμως δεν απασχολούν τον κ. Καραμανλή, καθώς το “λεφτόδεντρο” φυτρώνει εδώ και δεκαετίες στην αυλή της οικογενείας του.

Δε φυτρώνει όμως στην αυλή του κάθε εργαζόμενου που πλέον δεν έχει τρόπο να πάει στη δουλειά του. Προχθές ανακοινώθηκε ότι και τα 17 λεωφορεία που κατάφεραν να κυκλοφορήσουν, αποσύρονται στα αμαξοστάσια για όλο το καλοκαίρι επειδή δε διαθέτουν ούτε κλιματισμό, ούτε παράθυρα που να ανοίγουν!

Το ανέκδοτο συνεχίζεται κι από το γεγονός ότι δε θα μπορέσουν καθόλου να κυκλοφορήσουν κατά τους θερινούς μήνες, καθώς η χαμηλή τους ιπποδύναμη δεν επιτρέπει την εγκατάσταση κλιματισμού που, ούτως ή άλλως, θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο το κόστος.

Η μόνη λύση για τον κ. Καραμανλή, είναι να προμηθεύσει με ηλεκτρικά πατίνια τους κατοίκους της πόλης ώστε να καταφέρουν να πάνε στις δουλειές τους. Έτσι, θα συνεχιστεί η παράδοση παραγωγής ανέκδοτων από την παράταξή του για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, η μόνη προϋπόθεση που θέτουμε είναι να μετακινούνται υποχρεωτικά με πατίνι ο ίδιος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης καθώς και οι ιδιώτες μέτοχοι, στων οποίων τα χέρια ετοιμάζεται να ξαναδώσει η κυβέρνηση τον Ο.Α.Σ.Θ. Αφού δεν τα κατάφεραν να διαλύσουν εντελώς τον φορέα στην προηγούμενή τους θητεία, ας το κάνουν τώρα. Απλά να ξέρουν ότι θα μας βρούνε μπροστά τους.

tags: ΟΑΣΘ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)