to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:24 | 02.07.2020

Πολιτική

Ο Μπογδάνος, το Netflix και η απάντηση του Ευκλ. Τσακαλώτου

«Παρατηρώντας τα παραληρήματα του κ. Μπογδάνου, και τις νομοθετικές παρεμβάσεις του κ. Χρυσοχοΐδη και της κ. Κεραμέως καταλαβαίνω ότι η ΝΔ δεν νιώθει άνετα με όσους και όσες βλέπουν Netflix, με όσους και όσες διεκδικούν και διαμαρτύρονται, με όσους και όσες έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες»


Με καυστικό σχόλιο αντέδρασε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ (2/7/20) στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και στην ανακάλυψη (από τον Μπογδάνο) του μεγάλου... νεομαρξιστικού εχθρού που ακούει στο όνομα «Netflix»:

Παρατηρώντας τα παραληρήματα του κ. Μπογδάνου, και τις νομοθετικές παρεμβάσεις του κ. Χρυσοχοΐδη και της κ. Κεραμέως καταλαβαίνω ότι η ΝΔ δεν νιώθει άνετα με όσους και όσες βλέπουν Netflix, με όσους και όσες διεκδικούν και διαμαρτύρονται, με όσους και όσες έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Έτσι είναι όταν υιοθετείς το Θατσερικό "Δεν υπάρχει κοινωνία" έτσι είναι όταν οικοδομείς ένα επιτελικό κράτος αποστειρωμένο από την κοινωνία, έτσι είναι όταν νιώθεις στο απυρόβλητο χάριν της προστασίας που απολαμβάνεις στην τηλεόραση. Για να θυμηθούμε και τον Hegel «Η κουκουβάγια της Αθηνάς ανοίγει τα φτερά της μόνο όταν έρχεται το λυκόφως». Με λίγα λόγια δεν θα αργήσει η κοινωνική κατανόηση αυτών των πραγμάτων.

H αυτογελοιοποίηση Μπογδάνου που έγινε viral

Θυμίζουμε ότι, ο βουλευτής της ΝΔ, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, τα έβαλε με τη διάσημη πλατφόρμα χαρακτηρίζοντας την «ως το μεγαλύτερο εργαλείο, δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο».

Μάλιστα, στη συνέχεια πανευτυχής από την τρομερή ανακάλυψη ανάρτησε την άποψη του και στο twiiter. «Την πρόταση να πάρει κάθε χωριό 5-10 οικογένειες μεταναστών την έχω δει ως ταινία στο netflix (a remarkable tale), το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη εποικισμό. Πρέπει να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια», αναφέρει ο κυβερνητικός βουλευτής, με τη γνωστή ακροδεξιάς κοπής ρητορική.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)