to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:31 | 09.08.2021

Πολιτική

Ο Μπογδάνος απειλεί με μηνύσεις για τη φωτογραφία με το πούρο

Ο βουλευτής της ΝΔ απειλεί με μηνύσεις ομάδα στο Instagram που καταγγέλλει την αστυνομική βία


Σε κυνήγι δίχως τέλος εξελίσσεται η προσπάθεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να ελέγξει της αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν τον ίδιο και τα καμώματά του.

Τελευταία απειλή για προσφυγή στα δικαστήρια που εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ ήταν εναντίον της ομάδας copwatch.gr η οποία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία, με τον ίδιο να απολαμβάνει το πούρο του στη Νάξο, με σχόλιο «ο εθνικός ρουφιάνος aka Κωνσταντίνος Μπογδάνος αράζει στη Νάξο με την πουράκλα του, ενώ η χώρα καίγεται. Α ρε μπατριώτη και συ».

Παράλληλα, η ίδια ανάρτηση ανέφερε ότι στις «επιπλήξεις κόσμου για την κυβερνητική διαχείριση των πυρκαγιών απάντησε ότι θα καλέσει την προσωπική του αστυνομική φρουρά να επέμβει».

Μετά τη δημοσιοποίηση της εν λόγω φωτογραφίας ο βουλευτής της ΝΔ, με μήνυμά του στη σελίδα δηλώνει ότι η ανάρτηση τον προσβάλλει και τον στοχοποιεί καλώντας να την «κατεβάσουν» με σχόλιο: «Σε προηγούμενη ανάρτησή μας προσβάλαμε με τρόπο απαράδεκτο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στον οποίο ζητάμε συγγνώμη, καθώς ουδεμία πρόθεση είχαμε να τον στοχοποιήσουμε, ούτε να θίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο».

Απαντώντας, η ίδια σελίδα σημειώνει ότι «η απάντησή του φανερώνει την αδιανόητη έπαρση που διακατέχει τους κυβερνώντες αυτήν τη στιγμή, πιστεύουν ότι τίποτα δεν τους κουνάει» και παραθέτει ένα από τα ποιήματα που έχει γράψει ο ίδιος βουλευτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι ο βουλευτής της ΝΔ στο παρελθόν έσυρε στα δικαστήρια ιδιωτική υπάλληλο που είχε αναρτήσει φωτογραφία του στη σατιρική σελίδα του facebook «Βαθύ Luben» έχοντας πατήσει «θετικό reaction» σε «δυσφημιστικά σχόλια κατά του προσώπου του». Το δικαστήριο του επιδίκασε 2.000 από τα συνολικά 28.000 ευρώ που ζητούσε από την κοπέλα και ο ίδιος δήλωνε πως θα προσφύγει και κατά της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Luben.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)