to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Μπακογιάννης βρήκε τις γιαγιάδες της Χ.Α.;

Μπορεί η ιστορία του Κώστα Μπακογιάννη με τη γιαγιά που του είπε για το σχολείο με το ένα και μοναδικό ελληνόπουλο ανάμεσα σε 24 προσφυγόπουλα να είναι λίγο πιο πιστευτή από την...


Μπορεί η ιστορία του Κώστα Μπακογιάννη με τη γιαγιά που του είπε για το σχολείο με το ένα και μοναδικό ελληνόπουλο ανάμεσα σε 24 προσφυγόπουλα να είναι λίγο πιο πιστευτή από την ιστορία του θείου του με τον εξωγήινο στον Υμηττό, στερείται όμως πρωτοτυπίας, καθώς την ίδια ιστορία θα ακούσεις από τον Κασιδιάρη, τον Παναγιώταρο και την υπόλοιπη φασιστική παρέα που χύνουν μαύρο δάκρυ για τις κατειλημμένες γειτονιές και τα κατειλημμένα από τους “λάθρο” σχολεία. Βλέπεις, αυτή την ιστορία κάτι γιαγιάδες τη λένε χρόνια τώρα σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας.

Κάποια από αυτές τις γιαγιάδες συνάντησε μάλλον και ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας και του διηγήθηκε την ιστορία με το δύσμοιρο ελληνόπουλο που άντε να μάθει γράμματα περικυκλωμένο από τα “λαθροκουτσούβελα” που μας κουβαλήθηκαν στον τόπο μας.

Κάποια από τις γιαγιάδες που πρωταγωνιστούσαν στα αλήστου μνήμης ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, τις οποίες οι χρυσαυγίτες συνόδευαν στα ΑΤΜ του Άγιου Παντελεήμονα θα συνάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια πληροφόρηση.

Βλέπεις, στην πρόσφατη βόλτα που ο εκλεκτός της Ν.Δ. για την Αθήνα έκανε στον Άγιο Παντελεήμονα γνώρισε τον καλύτερο κόσμο της γειτονιάς και έμαθε από πρώτο χέρι όλη την ξενοφοβική και ρατσιστική ατζέντα που με αίμα προσφύγων και μεταναστών έχει γραφτεί στην περιοχή.

Ε, με τα τόσα φοβερά και τρομερά που άκουσε ο εμφανιζόμενος ως απολιτίκ πολιτικός από τους “ειδικούς” του μεταναστευτικού, πως να μην παπαγαλίζει την ακραία ρητορική περί νόμου, τάξης και αστυνομοκρατίας; Κι όταν του λες ότι πάει και ταυτίζεται με τους “παιδική χαρά μόνο για Έλληνες”, αρχίζει τα της “ανομίας” με τα “άβατα” και τα “εμείς δεν ήρθαμε να διχάσουμε τους Έλληνες” και τα “η Αθήνα μας ανήκει”. Ο ορισμός του απολιτίκ που φλερτάρει με τα άκρα.

Και όλα αυτά στην πρώτη του κοινή εμφάνιση ακόμη με τρεις ακόμη συνυποψηφίους τους για τον δήμο της Αθήνας. Και όλα αυτά την ώρα που ο Νάσος Ηλιόπουλος έλεγε πως “οι γειτονιές της Αθήνας είναι πολύ πιο ασφαλείς χωρίς τη δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ο φόβος δηλητηριάζει την κοινωνία και παράγει ανασφάλεια. Χωρίς αυτό το δηλητήριο δεν θα είχαμε ζήσει το λιντσάρισμα και τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι”.

Αυτά για αρχή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)