to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Μωυσής του ψεύδους

Πρώτα θεοποίησε τον Τσιόδρα για να δοξαστεί ο ίδιος. Μόλις οι βαρόνοι τον αγιοποίησαν και τον ανακήρυξαν Μωυσή, δεν τον χρειαζόταν και τον αποκαθήλωσε. Αλλά και ο ίδιος αποκαθηλώθηκε τελικά από τον αποκαθηλωμένο, τον Τσιόδρα. Ο Μωυσής πιάστηκε ψευδόμενος στη Βουλή για το μείζον ζήτημα της πανδημίας τονίζοντας κατά επανάληψη ότι «δεν έχει καμία ένδειξη» ότι η θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ είναι μεγαλύτερη.


Η έκθεση Τσιόδρα και Λύτρα όχι μόνο τον διαψεύδει πανηγυρικά αλλά και τον  συντρίβει πολιτικά. Ότι και να κάνουν τα στηρίγματά του.   Τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης των βαρόνων αδιαφόρησαν για την έκθεση ή και συσκότιζαν το θέμα επί μέρες. Σε καμία εκπομπή σε κανένα ρεπορτάζ δεν την συνέδεσαν  την έκθεση με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή.  Ο ίδιος έσπευσε να αμολήσει  τους κάθε λογής  βαστάζους του με πρώτο και καλύτερο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Οικονόμου να επιτίθονται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κυρίως να τα φορτώσει όλα στον Α. Τσίπρα που είναι χυδαίος, ολετήρας και τελικά φταίει για τους θανάτους!

Από δίπλα και επιστήμονες που προκειμένου να στηρίξουν τον Μητσοτάκη βάζουν σε δεύτερη μοίρα την επιστήμη που υπηρετούν. Όπως οι Γκάγκα και  Μαγιορκίνης  που έκαναν λόγο για «αδυναμίες» της έκθεσης προκειμένου να την απαξιώσουν.

Ο Μωυσής είχε στα χέρια του  από τον προηγούμενο Μάιο  την συγκεκριμένη έκθεση. Την έκρυψε για να αποσείσει τις ευθύνες του και να αποφύγει να ενισχύσει το ΕΣΥ. Μία ενίσχυση που θα είχε ως αποτέλεσμα να σωθούν από τον θάνατο  4 στους δέκα ανθρώπους.

Ο Μητσοτάκης αξιοποίησε τον κορονοιό για να αγιοποιηθεί. Καθώς όμως οι θάνατοι, με την τραγική διαχείριση που κάνει,  θα ξεπεράσουν σε λίγο τους 20.000 ήδη κατατροπώνεται. Η  πτωτική του τάση που καιρό έχει αρχίσει, επιταχύνεται δραματικά με τις επιλογές που κάνει και σε κάθε άλλο τομέα όπως η οικονομία. Ούτε η διαπλοκή, ούτε τα media, ούτε οι βαρόνοι και οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν δεν πρόκειται να τον σώσουν. Πολύ περισσότερο που με την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα αποκαλύφθηκε ότι ο Μωυσής είναι συνώνυμο του ψεύδους.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)