to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Μητσοτάκης βολτάρει στο Μανχάταν

Δεν θα πάμε σε εκλογές με την ακρίβεια ούτε με τα νοσοκομεία που δεν έχουν γιατρούς. Η ατζέντα θα είναι ο Μητσοτάκης που διασχίζει ωραία τις διαβάσεις


Ο Μητσοτάκης χαιρετάει εγκάρδια ταξιτζήδες στο Μανχάταν. Ο Μητσοτάκης περνάει τα φανάρια με τον αέρα των Μπιτλς. Ο Μητσοτάκης είναι ανθρώπινος, βγαίνει και εξηγεί πόσο άχρηστος είναι στο σπίτι του, πέρα από μια λάμπα και μια ομελέτα. Και η λίστα Πέτσα χαριεντίζεται. Αν δεν το καταλάβατε, πάμε για εκλογές.

Και δεν θα πάμε σε εκλογές μιλώντας για την υπερχρέωση νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων, για την ακρίβεια που διαλύει την κοινωνία, για τη ληστεία που διαπράττει η ΔΕΗ και τα άλλα παιδιά με κυβερνητικές πλάτες. Δεν θα πάμε σε εκλογές με τα νοσοκομεία που δεν έχουν γιατρούς, με τα προγραμματισμένα χειρουργεία που αναβάλλονται, με τις λίστες 3.000 παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων.

Δεν θα πάμε σε εκλογές με τα 7,5 δισ. απευθείας αναθέσεων και τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης που κατευθύνονται σε δέκα τσέπες. Ούτε με τον εξευτελισμό του Κράτους Δικαίου, τη λίστα Πέτσα, τις διώξεις δικαστικών και δημοσιογράφων, τις παρακολουθήσεις, την Ευρώπη που μας έχει βγάλει στον τάκο και μας κράζει.

Όχι. Η ατζέντα θα είναι ο Μητσοτάκης που διασχίζει ωραία τις διαβάσεις.

Δεν έχει νόημα η πολιτική αντιπαράθεση με το σύστημα Μητσοτάκη. Η κοινωνία είναι που πρέπει να πάρει θέση.

Αν θέλει να ζήσει με τη διαπλοκή, την αναισχυντία και την αγυρτεία καθισμένη στον σβέρκο της ή αν θέλει να ανασάνει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της. Στο χέρι της είναι.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)