to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:09 | 20.12.2014

Πολιτική

Ο «μεσάζων» συνεργάζεται ακόμη με τους ΑΝΕΛ είπε η Γιαταγάνα, ανασκεύασε μετά από λίγο - Στη δικαιοσύνη την στέλνουν οι ΑΝΕΛ

Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα στους ΑΝΕΛ και τον Οκτώβριο με έπαιρνε τηλέφωνο για να επιστρέψω, υποστήριξε η Χρ. Γιαταγάνα, για να ανασκευάσει μετά από λίγες ώρες μέσω εκπροσώπου - "Ο οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμπουμε στη Δικαιοσύνη", ήταν η αρχική απάντηση των ΑΝΕΛ


Όπως είχε δηλώσει αρχικά η Χρ. Γιαταγάνα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το Σάββατο, ο «μεσάζων» Γιώργος Αποστολόπουλος είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. 

Για να στηρίξει τον ισχυρισμό της, η κ. Γιαταγάνα είχε πει πως τον Οκτώβριο ο Γ. Αποστολόπουλος της ζήτησε να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ. Είχε προσθέσει δε, πως δεν είχε ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο. 

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της ο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Κώστας Δαμοβολίτης διέψευσε τα όσα φέρεται να είπε για τον Γιώργο Αποστολόπουλο προβαίνοντας σε διευκρινίσεις εκ μέρους της κυρίας Γιαταγάνα. «Η βουλευτής δεν εννοούσε ότι ο Αποστολόπουλος την έπαιρνε τηλέφωνα να επιστρέψει τον Οκτώβριο του 2014, αλλά το 2013», είπε.


Σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ είχαν διαψεύσει τις αρχικές δηλώσεις Γιαταγάνα ότι ο Γ. Αποστολόπουλος παραμένει στο κόμμα:

 
«Ο Γ. Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ την άνοιξη του 2013, έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων (για να αποδειχθεί πως δεν είχε επαφή με τους ΑΝΕΛ). Ο οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμπουμε στη Δικαιοσύνη. 

»Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με τη Χρ. Γιαταγάνα η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ εδώ και 9 μήνες χωρίς να έχει εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)