to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο μέγας ευεργέτης της πατρίδος, Γ. Καρατζαφέρης

Ο Γ. Καρατζαφέρης, που σήμερα παραπέμπεται για δύο κακουργήματα, είχε με επιμέλεια οικοδομήσει το προφίλ του φιλεύσπλαχνου πατριώτη, του νοικοκύρη ευεργέτη του έθνους.


Ο πολιτικός της ακροδεξιάς που σήμερα κατηγορείται για τη δήλωση ανακριβούς πόθεν έσχες, καθώς και την παράνομη συμμετοχή σε offshore εταιρεία, για μίζες ύψους 1,65 εκατ. ευρώ και διαφθορά, ήταν ο κύριος Καρατζαφέρης των αγαθοεργιών, τις οποίες και προέβαλαν πρόθυμα κανάλια και εφημερίδες, εξάροντας το έργο του.

Ο mr "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" που μέχρι πρότινος καλούσε τον Σαμαρά και τις υγιείς δυνάμεις της δεξιάς να συστρατευθούν για να αντιμετωπίσουν "τον κομμουνιστικόν κίνδυνον" και την άλωση της εξουσίας από την αριστερή λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, ο στηλοβάτης του έθνους και της κυβέρνησης Παπαδήμου, στο παρελθόν κατηγορούσε επανειλημμένως τα κόμματα για τα οικονομικά τους και με έπαρση τόνιζε: «Αν δεν μπορούν να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά του κόμματός τους, πώς θα νοικοκυρέψουν τα οικονομικά της Ελλάδος; Αντίθετα, εμείς δεν χρωστάμε πουθενά, γιατί κάνουμε σωστό νοικοκυριό». Φυσικά και το ΛΑΟΣ ήταν υπόδειγμα οικονομικής διαχείρισης και όχι μόνο.

Μοίραζε χορηγίες και οικονομική βοήθεια για το καλό της πατρίδας και της μιντιακής του προβολής.

Ιδού μερικές από τις ευεργεσίες του Γ. Καρατζαφέρη:

Δώρισε 1.000.000 στο Ταμείο της Φτώχιας και 15.000 ευρώ στην Ελληνική Αστυνομία για τους τραυματίες αστυνομικούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους. Έστησε άγαλμα του στρατηλάτη Μ. Αλεξάνδρου στην Πιερία. Πρόσφερε  αλεξίσφαιρα γιλέκα στους άνδρες της ΔΙΑΣ. Διατυμπάνιζε την καθημερινή συνεισφορά του με κάθε τρόπο στη μείωση του ανθρώπινου πόνου και της φτώχειας, λέγοντας ότι κάνει αυτά που δεν μπορεί να κάνει το επίσημο κράτος. Δεσμεύθηκε ακόμα και για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Αχαΐας με δικά του έξοδα.

Για όλα αυτά μιλούσαν με έπαρση ακροδεξιά και όχι μόνο χείλη. Κάμερες και φλας των ΜΜΕ απαθανάτιζαν το μεγαλείο να μοιράζει ο "μέγας αρχηγός" το υστέρημα το δικό του και του κόμματός του.

Αν θυμόμαστε καλά, κανένα ερώτημα δεν διατυπώθηκε, ούτε καν νύξη για το πού βρέθηκαν αυτά τα λεφτά... 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)