to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:56 | 01.05.2015

πηγή: stokokkino.gr

Αθλητισμός

«Ο Μαζαράκης τέλος, κάλεσμα για διοίκηση... οπαδών στον Αστέρα»

Της Αλέκας Ζουμή


Ο Ανδρέας Μαζαράκης δήλωσε πως αποχωρεί από τον Αστέρα Εξαρχείων και πλέον η ομάδα περνάει στα χέρια του κόσμου της. Κάλεσμα για στήριξη του Αστέρα Εξαρχείων, συνέλευση την Τετάρτη στις 8. 


Δύο ημέρες μετά την συνέλευση παικτών και οπαδών του Αστέρα Εξαρχείων και την απόφαση που πάρθηκε να ζητηθεί η παραίτηση του Ανδρέα Μαζαράκη από την διοίκηση της ομάδας, την Παρασκευή με ανακοίνωσή του ο πρώην – πλέον – πρόεδρος της ομάδας δήλωσε πως αποχωρεί.

Για την παραίτηση Μαζαράκη αλλά και τις επόμενες κινήσεις του Αστέρα Εξαρχείων μίλησε στο Κόκκινο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Λάμπρος Γούλας. Στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην ευχαριστήρια επιστολή του Μαζαράκη προς τον Μαρινάκη, που ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για την συγκεκριμένη ανακοίνωση», τόνισε ο Λάμπρος Γούλας για να συνεχίσει:
 
«Προφανώς μας θίγει σαν άτομα αλλά και σαν ποδοσφαιριστές… Ιδρώνουμε για την φανέλα του Αστέρα, πληρώνουμε μεταφορικά από την τσέπη μας γι’ αυτή την ομάδα. Βρεθήκαμε οι ποδοσφαιριστές και αποφασίσαμε να συνταχθούμε με το αίτημα των οπαδών για παραίτηση του Ανδρέα Μαζαράκη και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου και η παραλαβή της ομάδας από την συνέλευση του Αστέρα Εξαρχείων.
 
Μόλις τώρα λοιπόν παραλάβαμε στα χέρια μας την επίσημη παραίτηση του Ανδρέα Μαζαράκη από το διοικητικό συμβούλιο, κάνει μια περίληψη, ιστορική αναδρομή όλων των χρόνων που ήταν στον Αστέρα, ευχαριστεί κάποιους χορηγούς δικούς του όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως χορηγούς του μπάσκετ. Στο τέλος κλείνει λέγοντας πως παραιτείται και να γίνουν άμεσα οι εκλογές για να οριστεί νέα διοίκηση που ουσιαστικά θα είναι των οπαδών.
 
Αποφασίσαμε να κατέβουμε στα επόμενα ματς, από κει και πέρα καλούμε όλο τον κόσμο την Τετάρτη στις 8 στα γραφεία της ομάδας για να κάνουμε τις μελλοντικές κινήσεις έτσι ώστε η ομάδα να περάσει και τυπικά στα χέρια των οπαδών του Αστέρα.

Προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση αφορά όλη την γειτονιά των Εξαρχείων και θα κάνουμε και ανοιχτό κάλεσμα σε όλους είτε νιώθουν Εξαρχειώτες, είτε αγαπούν την ομάδα, να έρθουν να στηρίξουν αυτή την περιπέτεια που ξεκινάει γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)