to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:18 | 29.06.2018

Αθλητισμός

Ο Μαραντόνα επικήρυξε τον φαρσέρ που ανήγγειλε τον θάνατό του

Mετά την περιπέτεια της υγείας που πέρασε ο Ντιέγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία, ένας φαρσέρ μέσω φωνητικής ηχογράφησης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ανήγγειλε τον θάνατο του Θρύλου του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου


Αμοιβή ύψους 10.000 δολαρίων προσφέρει ο Μαραντόνα σε όποιον του υποδείξει με στοιχεία τον φαρσέρ που ανήγγειλε τον θάνατο του.

Συγκεκριμένα, μετά την περιπέτεια της υγείας που πέρασε ο Ντιέγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία, ένας φαρσέρ μέσω φωνητικής ηχογράφησης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ανήγγειλε τον θάνατο του Θρύλου του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Στην ηχογράφηση ακούγεται μια αρσενική φωνή με αργεντίνικη προφορά να λέει ότι ο Μαραντόνα νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πέθανε από καρδιακή ανακοπή. Το ηχητικό αυτό άκουσε η οικογένεια και οι συγγενείς του Μαραντόνα. Αποτέλεσμα ήταν να πανικοβληθούν και να αρχίσουν να τον αναζητούν, χωρίς αρχικά να μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ 

Μαραντόνα: «Όλα είναι περίφημα. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»... (βίντεο)

«Έδωσα οδηγίες για την προσφορά των 300.000 πέσος στο πρόσωπο που θα παρέχει ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με τον δημιουργό της συγκεκριμένης ηχογράφησης», δήλωσε στην εφημερίδα Clarin ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Mατίας Μόρλα.

Συνεχίζοντας ο Μόρλα, είπε πως «…ο Μαραντόνα είχε ανεβασμένη πίεση» στον αγώνα της Αγίας Πετρούπολης και «δεν είναι η πρώτη φορά, έτσι βλέπει και ζει ο Ντιέγκο τους αγώνες, όταν ήταν παίκτης και τώρα ως φίλαθλος», τόνισε.

Επίσης συμπλήρωσε: «Οι γιατροί πρότειναν στον 57χρονο Μαραντόνα να ξεκουραστεί και να μην παραμείνει στο δεύτερο μισό του αγώνα. Αλλά το να ζητάς από τον Μαραντόνα να το πράξει είναι σαν να ζητάς από ένα παιδί να μην αγαπά τη μητέρα του».

Έτσι ο Μαραντόνα αποφάσισε να ψάξει τον φαρσέρ και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη προκειμένου κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί.

(πηγή: txvs)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)