to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:10 | 09.07.2019

Κοινωνία

Ο καύσωνας συνεχίζεται

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα κεντρικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.


Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένεται να παρατηρηθούν σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια. Βροχές ωστόσο αναμένονται από το απόγευμα στα ορεινά της Θράκης και της Μακεδονίας, αλλά στο υπόλοιπο της χώρας, η ζέστη θα παραμείνει ως και την Πέμπτη, όπου και αναμένεται μείωση της θερμοκρασίας και βροχές. Οι άνεμοι θα είναι σήμερα, Τρίτη, βορειοδυτικοί από 3 έως και 5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάσουν και τα 6 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θεσσαλία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 19 έως 39 κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 ή νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)