to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:17 | 20.08.2015

Κοινωνία

Ο καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα κεντρικά και βόρεια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.


Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από αργά το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και τις βραδινές ώρες βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές.

Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα βόρεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 35 και στα νότια 36 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 έως 5 και βαθμιαία στα νότια έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου.

 Πρόγνωση για την Παρασκευή 21-08-2015

Καιρός: στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

tags: καιρός

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)