to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:38 | 01.08.2013

Κοινωνία

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 1/8

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά προβλέπονται για σήμερα Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο.


Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 32 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός, το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος καιρός, οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 μέχρι 29 και τοπικά στην Κρήτη μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος καιρός, οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)