to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:16 | 29.06.2013

Κοινωνία

Ο καιρός σήμερα - Έρχονται καλοκαιρινές μπόρες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Σάββατο από τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά με καταιγίδες μικρής διάρκειας οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.


Σε Μακεδονία και Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα είναι έντονα και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο

Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα είναι έντονα και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νοτιά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς μεγαλύτερη.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα βόρεια. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)