to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:20 | 16.09.2013

Κοινωνία

Ο καιρός σήμερα - Έρχεται βροχή...

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και νότια, με βαθμιαία επέκταση στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας περιμένουμε. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλάς την Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς, 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, όπου πρόσκαιρα θα στραφούν σε δυτικούς ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Αττική

Νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση, ενώ στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση στη συνέχεια.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)