to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:19 | 16.10.2013

Κοινωνία

Ο καιρός σήμερα

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Τα φαινόμενα στη Δυτική Στερεά ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς, 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 30 βαθμούς στην Κρήτη, 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, βαθμιαία ενισχυόμενοι σε ισχυρούς 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στον Κορινθιακό ισχυροί 6 μποφόρ, όπου τις βραδινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, μετά το απόγευμα και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, πρόσκαιρα ενισχυόμενοι στα νότια και ανατολικά τις απογευματινές ώρες σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές, κυρίως, μετά το μεσημέρι και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, όπου πρόσκαιρα, τις μεσημεριανές ώρες, θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)