to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:16 | 11.09.2013

Κοινωνία

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου περιμένουμε σήμερα. Παράλληλα, η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 34 βαθμούς στη Δυτική Πελοπόννησο, 21 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ και στον Κορινθιακό σε μέτριους και τοπικά ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Αττική

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις βραδινές ώρες στον Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)