to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:40 | 14.05.2014

Κοινωνία

Ο καιρός σήμερα

Αλλαγή του καιρού στα βόρεια, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία και την Ήπειρο και μετά το απόγευμα πιθανόν στη Δυτική Στερεά και αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014.



Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς, 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 34 βαθμούς στην Κρήτη, 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, γρήγορα ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στον Κορινθιακό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, γρήγορα ενισχυόμενοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στα νότια θυελλώδεις 8 μποφόρ, όπου από το απόγευμα στο Σαρωνικό και αργότερα και στα ανατολικά θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς ισχυρούς 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση τις βραδινές ώρες.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς ισχυρούς 6 μποφόρ.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)