to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:48 | 16.01.2020

Πολιτική

Ο κ. Μητσοτάκης θα θελήσει για μία ακόμα φορά να οικειοποιηθεί ένα έργο που δεν του ανήκει;

«Ελπίζουμε -αν και μάλλον θα διαψευσθούμε- ότι ο κ. Μητσοτάκης δε θα θελήσει για μία ακόμα φορά να οικειοποιηθεί ένα έργο που δεν του ανήκει, παραχαράσσοντας την ιστορική αλήθεια με παραπλανητικά επικοινωνιακά μηνύματα, όπως επιχείρησε άλλωστε να κάνει πριν μερικούς μήνες, επισκεπτόμενος προεκλογικά την περιοχή Ανάπλασης της ακτογραμμής των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα»


Δήλωση των βουλευτών Α΄ & Β΄ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, Νίνας Κασιμάτη, Γιάννη Ραγκούση & Τρύφωνα Αλεξιάδη, για τη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος Αστικής Ανάπλασης του Αγίου Διονυσίου Πειραιά:

Απόψε στον Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ως  «επίσημος προσκεκλημένος» του Δημάρχου της πόλης, θα μιλήσει για το Πρόγραμμα Αστικής Ανάπλασης της περιοχής Αγίου Διονυσίου Πειραιά.

Ελπίζουμε -αν και μάλλον θα διαψευσθούμε- ότι ο κ. Μητσοτάκης δε θα θελήσει για μία ακόμα φορά να οικειοποιηθεί ένα έργο που δεν του ανήκει, παραχαράσσοντας την ιστορική αλήθεια με παραπλανητικά επικοινωνιακά μηνύματα, όπως επιχείρησε άλλωστε να κάνει πριν μερικούς μήνες, επισκεπτόμενος προεκλογικά την περιοχή Ανάπλασης της ακτογραμμής των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Εμείς, ως Βουλευτές Α΄ και Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Προέδρου μας, υπερασπιζόμαστε και τιμούμε αυτό το εμβληματικό έργο βιώσιμης ανάπτυξης και δεν το χαρίζουμε στον κ. Μητσοτάκη. Έργο το οποίο επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα και με την ολόπλευρη στήριξη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Οικολόγων Πρασίνων, προγραμμάτισε, σχεδίασε, χρηματοδότησε και εκτέλεσε με θαυμαστή ταχύτητα, επάρκεια και αποτελεσματικότητα η Περιφέρεια Αττικής με τη Ρένα Δούρου και ειδικά η Αντιπεριφέρεια Πειραιά με τον Γιώργο Γαβρίλη και άξιους συνεργάτες περιφερειακούς συμβούλους, της αυτοδιοικητικής παράταξης «Δύναμη Ζωής». Χωρίς αυτά, η όποια τελική συμβολή του Δήμου Πειραιά, αλλά και της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, δε θα μπορούσε να εκδηλωθεί και να πραγματωθεί με κανένα τρόπο.

Συνεπώς, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε ικανοποίηση, που κατόπιν αυτών των πολιτικών συνεργιών της προηγούμενης περιόδου σε όλα τα επίπεδα -που γνωρίζει καλά ο λαός του ευρύτερου Πειραιά- σήμερα παραδίδεται ένα έργο μακράς πνοής, το οποίο διαμορφώνει σημαντικά το τοπίο της πόλης στον 21ο αιώνα. Και αυτή, δεν είναι η μόνη παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή για ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)