to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:12 | 14.03.2018

Πολιτική

Ο κ. Αθανασίου της Ν.Δ. και ο πιο... δεξιός δικηγόρος, μέλος της Combat 18 (βίντεο)

Ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου κλήθηκε να δώσει τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις μελών της Combat 18 με στελέχη της ΝΔ, μιας και το κόμμα του σιωπά...


Ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου στην ΕΡΤ ρωτήθηκε για τις σχέσεις μελών της Combat 18 με στελέχη της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει απαντηθεί από τη Ν.Δ.,  αφορούσε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o δικηγόρος της οργάνωσης Γιώργος Μακρήςστα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην ΟΝΝΕΔ, έχοντας ενεργή δράση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου φοίτησε. Οι σχέσεις του όμως με τη ΝΔ δεν σταματάνε εκεί. Στις φοιτητικές εκλογές στις 13 Μαΐου 2015, ο Γ. Μακρής επισκέπτεται το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη και φωτογραφίζεται στα τραπεζάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Τσιαγκλιώτη, με τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν και στο Facebook, να αποτελούν αναμφισβήτητο ντοκομέντο. Ο Γ. Μακρής όμως εμφανίζεται να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον γραμματέα της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Καρασαρίνη. Δεν τους ενώνει μόνο η κοινή φοίτηση στο πανεπιστήμιο στη Μυτιλήνη αλλά έχουν και κοινές απόψεις, σημειώνει η εφημερίδα, καθώς ο Μακρής είναι θιασώτης των ακραίων απόψεων του Κασαρίνη, τις οποίες ο δεύτερος αναρτά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί ρωτήθηκε για όλα αυτά ο κ. Αθανασίου; Μα γιατί ο τότε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο Αντρέας Καρασαρίνης, ειχε διοριστεί στο γραφείο του... Βέβαια, όπως δήλωσε ο κ. Αθανασίου τον διορισμό ως μετακλητού τον έκανε γιατί τα παιδιά σπούδαζαν στην πατρίδα του και ήθελε να βγάζουν και κάποια λεφτά. Αλλά αυτοί τα έδιναν και για να καλύπτουν τις αναγκες της ΟΝΝΕΔ, ενημέρωσε...

«Τι δουλειά έχω εγώ;» ήταν η απάντηση του κ. Αθανασίου, χαρακτηρίζοντας τον Κώστα Τσιαγκλιώτη εξαίρετο παιδί και ηθικό άνθρωπο.

Ανέφερε μάλιστα ότι δεν γνώριζε τον Μακρή που έφυγε από την ΟΝΝΕΔ για να πάει σε μια πιο δεξιά οργάνωση (βλέπε Combat 18!).

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)