to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:58 | 26.01.2020

Πολιτική

Ο iSYRIZA αναβαθμίζεται

Σε διαρκή διαδικασία αναβάθμισης είναι και η ηλεκτρονική πλατφόρμα του iSYRIZA.gr. Ήδη έχει εγκαινιαστεί η λειτουργία του newsfeed γα την ατζέντα που ανοίγει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάθε Παρασκευή αποστέλλεται και newsletter.


 Ωστόσο άμεσα έρχονται νέες δυνατότητες με στόχο τη δημιουργία ενός ψηφιακού πολιτικού περιβάλλοντος για τους χρήστες και το κόμμα, το οποίο αναμένεται να τονώσει την πολιτική συμμετοχή συμβάλλοντας στην ανασυγκρότηση με σύγχρονους όρους του ΣΥΡΙΖΑ ως μιας ισχυρής αριστερής και προοδευτικής παράταξης:

- Θέσε μας τις ερωτήσεις σου. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να θέτουν ερωτήσεις στα στελέχη του κόμματος, να ψηφίζουν γι’ αυτές που θέλουν να τεθούν και να βλέπουν τις απαντήσεις σε video.

- Θεματικές διαβουλεύσεις. Αφήστε comment για συγκεκριμένα πολιτικά θέματα, ενώ κάθε μέλος θα μπορεί να συμμετέχει σε θεματικές συζητήσεις, βάσει των ενδιαφερόντων που είχε δηλώσει κατά την εγγραφή του. Θα δημιουργούνται επίκαιρα ερωτήματα, στα οποία τα μέλη καλούνται να απαντήσουν ή να τοποθετηθούν με δυνατότητα αλληλεπίδρασης.

- Πες το στον τομεάρχη. Άμεση επικοινωνία με τους τομεάρχες της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με ερωτήσεις ή ενημέρωση για επίκαιρα ζητήματα της αρμοδιότητάς τους.

Επίσης, η πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί υποστηρικτικά και στον προσυνεδριακό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την επιλογή της προσυνεδριακής διαβούλευσης. Μετά το πέρας του συνεδρίου σχεδιάζεται η περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας με πιο εύρωστες διαδικασίες διαβούλευσης, θεματικού και χωροταξικού συντονισμού και συλλογικής παραγωγής πολιτικής με τη δημιουργία επιμέρους ψηφιακών “τόπων” ανά περιοχή και θεματική εντός της πλατφόρμας.

tags: isyriza

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)