to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:30 | 05.03.2014

πηγή: tanea.gr

Αθλητισμός

Ο Χρήστος Δάρας αναλαμβάνει πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος

Ο ορθοπεδικός Χρήστος Δάρας θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος μετά τη λήξη της θητείας της νυν διοίκησης Πρωτοδικείου, στις 14 Μαρτίου, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra».


Ο διακεκριμένος ορθοπεδικός, ο οποίος εκτελεί και χρέη γιατρού στους Νεοσμυρνιώτες τόνισε ότι στόχος του είναι να συνεισφέρει στην προσπάθεια να βγει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης από το οικονομικό αδιέξοδο και έπλεξε το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Τσακίρη, χωρίς όμως να αποσαφηνίσει αν ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προτίθεται να εμπλακεί εκ νέου με την ομάδα.

«Η προσωρινή διοίκηση που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο λήγει στις 14 Μαρτίου. Ή έπρεπε, λοιπόν, να μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ ή να βρεθούν άτομα που σε αυτή την δύσκολη περίοδο θα μπορέσουν να βοηθήσουν μέχρι να μπει σε κάποιο ρυθμιστικό άρθρο, ώστε εκτός από το να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα, που φαίνεται πως θα σωθεί, να λύσει και το οικονομικό πρόβλημα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάρας και συνέχισε:

«Εγώ οικονομικά βοηθάω τον Πανιώνιο αρκετά εδώ και δύο χρόνια. Και άλλα άτομα βοηθούν αυτή τη στιγμή για να μπορέσει η ομάδα να μπει στο ένα από τα δύο άρθρα, να έχει φορολογική ενημερότητα και αδειοδότηση. Γιατί διαφορετικά, θα έχει μηδέν έσοδα. Τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης θα είναι από όλες τις ομάδες του Πανιωνίου, για να διοικήσουμε όλοι μαζί το "καράβι" του Πανιωνίου».

Αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο Δάρας τον χαρακτήρισε «ορόσημο» για τον Πανιώνιο. «Από τότε που έφυγε ο κ. Τσακίρης, η ομάδα είναι μέσα στα χρέη. Και κανείς γνήσιος άνθρωπος που αγαπά τον Πανιώνιο, δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει. Ο κάθε μεγαλομέτοχος μπορεί να εμφανιστεί όποτε θέλει. Το... μαγαζί είναι ανοιχτό. Αλλά όποιος θέλει να εμφανιστεί, να αγαπά πραγματικά την ομάδα Πανιώνιο και όχι να πάρει τον Πανιώνιο όταν θα έχει ξεφύγει από τα προβλήματα για να το κάνει "μαγαζί προς εκμετάλλευση", γιατί θα ξαναγίνει το ίδιο πράγμα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)