to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:22 | 18.09.2020

Πολιτική

Ο Χ. Γιαννούλης για τη διακοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ λόγω κακοκαιρίας

Αν και δεν είναι η ώρα της πολιτικής αντιπαράθεσης και ειδικά όσο βρίσκονται σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα, οφείλουμε να ζητήσουμε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ να εντατικοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους στα εργοτάξια των οδικών έργων της Εθνικής Οδού που επηρεάζουν και την ομαλή λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου.


Η Δήλωση:

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η ταλαιπωρία των επιβατών  του ΟΣΕ  μετά την αναγκαστική διακοπή των δρομολογίων Αθήνα Θεσσαλονίκη. Διακοπή που οφείλεται σε κατολισθήσεις πριν την σήραγγα Οθρυος στην Φθιώτιδα.

Επίσης να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους που καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου.

Επικοινωνήσαμε με τις τοπικές αρχές που μας διαβεβαίωσαν ότι με τα στοιχεία που διαθέτουν μέχρι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται σε κίνδυνο επιβάτες της αμαξοστοιχίας 56 και 58 που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα. Χωρίς να ακολουθηθεί η πάγια πρακτική μεταφοράς των επιβατών με άλλα μέσα στον τελικό προορισμό τους.

Αν και δεν είναι η ώρα της πολιτικής αντιπαράθεσης και ειδικά όσο βρίσκονται σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα, οφείλουμε να ζητήσουμε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ να εντατικοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους στα εργοτάξια των οδικών έργων της Εθνικής Οδού που επηρεάζουν και την ομαλή λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου. Θεωρούμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ εκτός από την ενημέρωση που οφείλει να παράσχει στην κοινή γνώμη για τα αίτια της διακοπής των δρομολογίων, οφείλει να συμβάλει στην ενημέρωση αλλά και στις αναγκαίες ενέργειες για τον έλεγχο και τη συντήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου, ειδικά σε περιοχές ευάλωτες σε έντονα καιρικά φαινόμενα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)