to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:31 | 13.05.2019

Πολιτική

Ο γραμματέας της ΝΔ διαψεύδει τον Μητσοτάκη για την αναλογία «5 προς 1» στο Δημόσιο (βίντεο)

Συνεχίζεται η έντονη κριτική που δέχεται το κομμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις θέσεις του πολιτικού της προγράμματος και ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν στην οικονομική της πολιτική. «Κρύβουν τις πολιτικές τους θέσεις και για την αναλογία προσλήψεων αποχωρήσεων 5 προς 1», ήταν η απάντηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.


Μετά την υποχώρηση που εμφανίζουν στο δημόσιο λόγο τους στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τόσο όσον αφορά τη στάση τους για τη 13η σύνταξη, όσο και πιο πρόσφατα, για τις δηλώσεις του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το θέμα της 7ήμερης εργασίας, σήμερα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, απαρνήθηκε μία ακόμα χρόνια θέση της ΝΔ, αυτή περί της αναλογίας προσλήψεων-αποχωρήσεων (5 προς 1) στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε νωρίτερα στο κανάλι του ANT1, χαρακτήρισε ως ψευδή στοιχεία τις κατηγορίες του συνομιλητή του στο πάνελ και γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, σχετικά με τις συχνές δηλώσεις που έχει κάνει για το ίδιο θέμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Αυγενάκη πως δεν τολμά να υπερασπιστεί την πολιτική του κόμματός του με αποτέλεσμα να διαψεύδει τον ίδιο τον πρόεδρό του ενώ παράλληλα συνεχίζει να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news, υποκρινόμενος πως δεν θυμάται μία από τις πιο πάγιες θέσεις της ΝΔ.

**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμπρός... πίσω στον Μεσαίωνα του Μητσοτάκη

Με τις δηλώσεις του στη διακαναλιακή συνέντευξη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε το σχέδιό του που δεν είναι τίποτα άλλο από την επιστροφή σε έναν εργασιακό μεσαίωνα

Λίγο αργότερα, με δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σκουρλέτης υπενθυμίζει τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα των δημοσίων υπαλλήλων και με ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της αναλογία της μίας πρόσληψης για κάθε 5 υποχωρήσεις από το ενεργό προσωπικό.

Εδώ η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ALPHA και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)