to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 12ος πιο καλοπληρωμένος αθλητής παγκοσμίως

Μια ανάσα από το TOP-10 της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ανέβηκε από την 17η στην 12η θέση και είναι πέμπτος μπασκετμπολίστας πίσω από Τζέιμς, Κάρι, Ντουράντ και Χάρντεν.


Πάνω από τεράστιους αθλητές όπως ο Τομ Μπρέιντι, ο Λούις Χάμιλτον, ο Άαρον Ρότζερς, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak είναι στην 12η θέση της λίστας των πιο καλοπληρωμένων αθλητών του τελευταίου έτους, με το Sportico να εξηγεί πως κέρδισε 35.9 εκατομμύρια από το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς και 36 εκατομμύρια από εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες όπως η Nike, η Whatsapp, η JBL, η Breitling, η Google, η Ready, η Disney, η Budweiser, η Nabisco και η Protergia.

Ο Αντετοκούνμπο ανέβηκε πέντε θέσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με 126.9 εκατομμύρια δολάρια (πέμπτος πέρυσι) και τους Λιονέλ Μέσι (122 εκατομμύρια δολάρια), Κριστιάνο Ρονάλντο (115 εκατομμύρια δολάρια), Νεϊμάρ (103 εκατομμύρια δολάρια) και Κανέλο Άλβαρεζ (89 εκατομμύρια δολάρια) να συμπληρώνουν την πεντάδα. Συνολικά στο TOP-100 βρίσκονται 36 μπασκετμπολίστες, με τον Αντετοκούνμπο να είναι ο πέμπτος πίσω από τους Τζέιμς, Κάρι, Ντουράντ, Χάρντεν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 12ος πιο καλοπληρωμένος αθλητής παγκοσμίως

Πηγή: Sport24

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)