to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:31 | 10.12.2018

Αθλητισμός

Ο Giannis άλωσε με τους Μπακς και το Τορόντο

Έχοντας, για μία ακόμα φορά, ηγέτη και κορυφαίο παίκτη τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έφτασε σε double double, οι Μπακς κατάφεραν να πανηγυρίσουν με 104-99 των Ράπτορς μέσα στο Τορόντο


Έχοντας, για μία ακόμα φορά, ηγέτη και κορυφαίο παίκτη τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έφτασε σε double double, οι Μπακς κατάφεραν να πανηγυρίσουν με 104-99 των Ράπτορς μέσα στο Τορόντο στο ντέρμπι κορυφής της Ανατολής, και έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που κερδίζει δύο φορές τους Καναδούς.
 
 Καθοριστική στη μεγάλη νίκη η συμμετοχή  του Μάλκολμ Μπρόγκντον, που αργά στην τέταρτη περίοδο, ευστόχησε σε δύο συνεχόμενα σουτ τριών πόντων, μετατρέποντας το 94-97 σε 100-97 για τους Μπακς, με τον Αντετοκούνμπο να καρφώνει λίγο αργότερα για το 102-99 και τον Ιλιασόβα να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 2 βολές

 Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 19 πόντους (7/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/3 βολές) και μάζεψε  19 ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης 6 ασίστ και 1 κόψιμο σε 37 λεπτά συμμετοχής.
Τον Αντετοκούνμπο ακολούθησαν, ο  Λόπεζ με 19 πόντους και ο Μπρόγκντον με 18 πόντους.
 Πρώτος σκόρερ για τους Ράπτορς, ήταν ο Ιμπάκα με 22 πόντους.

 Με τον Χόλιντεϊ να φτάνει τους 37 πόντους, οι Πέλικανς κέρδισαν με 116-108 τους Πίστονς μέσα στο Ντιτρόιτ, εντυπωσιακοί οι Σπερς κέρδισαν με 110-97 τους Τζαζ στο Σαν Αντόνιο, εξαιρετικοί οι Χόρνετς, επικράτησαν με 119-107 των Νικς μέσα στη Νέα Υόρκη και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις ήττες.

Αντετοκούνμπο:«Από τις πιο σημαντικές νίκες μας...»

«Κάναμε μία σπουδαία δουλειά. Είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Είναι σημαντική νίκη για εμάς, από τις πιο σημαντικές την τρέχουσα σεζόν μαζί με εκείνες απέναντι στους Ουόριορς και τις δύο επί των Νάγκετς. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όλα άρχισαν από την άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Οι Ράπτορς είναι σπουδαία ομάδα, πρώτη στην Ανατολή, με πολύ ταλέντο και βάθος, παίζουν εξαιρετικά μέχρι τώρα», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που παρουσίασε doubla double με 19 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

 Ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε την καθοριστική συμμετοχή του Μάλκολμ Μπρόγκντον, στον θρίαμβο των Μπακς, που έγιναν η πρώτη ομάδα που νίκησαν δύο φορές τους Ράπτορς:
«Ο Μάλκολμ  πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ για μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)