to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:55 | 17.04.2019

Πολιτική

Ό. Γεροβασίλη: Οι αστυνομικοί στη Δυτική Μακεδονία επιτελούν το ρόλο τους με συνέπεια, ήθος και συχνά με αυτοθυσία

«Οι αστυνομικοί στη Δυτική Μακεδονία επιτελούν το ρόλο τους με συνέπεια, ήθος και συχνά με αυτοθυσία», δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη


«Η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Μακεδονία επιτελεί τον ρόλο της με συνέπεια, με ήθος, με αποφασιστικότητα και συχνά με αυτοθυσία», τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, κατά την επίσκεψή της στο αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης, όπου εδρεύει το Αρχηγείο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας της ΕΛΑΣ. 
«Βρισκόμαστε εδώ για να συντονίσουμε το έργο των αστυνομικών, να δούμε πώς θα γίνει καλύτερη η ήδη απαιτητική δουλειά τους», τόνισε η υπουργός, την οποία συνόδευε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Άρης Ανδρικόπουλος και πρόσθεσε: «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή, που εκτός των άλλων φροντίζει για την εθνική ασφάλεια της χώρας». 
Η υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή της για το περιεχόμενο, αλλά και τη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση με θέμα την καθημερινότητα των ΑΜΕΑ στην πόλη, που οργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση της Αστυνομίας. Σημείωσε, δε, ότι μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ «προσπαθούμε να φτάσουμε σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις της χώρας, να συζητήσουμε με το προσωπικό, να ακούσουμε τους αστυνομικούς τι έχουν να μας πουν και με τη σειρά μας να τους πούμε κι εμείς για ό,τι κάνουμε».
Κληθείσα να σχολιάσει αναφορές από τη ΝΔ για ανεπάρκεια στο έργο της αστυνομίας, η κ. Γεροβασίλη απάντησε ότι «η πραγματικότητα είναι εδώ για να τους διαψεύσει και δεν χρειάζεται να το πω με λόγια».
Η Όλγα Γεροβασίλη είναι η πρώτη υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που επισκέπτεται τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, όπου στεγάζονται και οι υπηρεσίες του Αρχηγείου της Δυτικής Μακεδονίας. Την υποδέχτηκε ο διοικητής, ταξίαρχος Δημήτρης Σιορέντας, ενώ στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση αξιωματικών από όλες τις Διευθύνσεις της Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)